JamesDonkey dandik bir ssd. Samsunglara bakmanızı öneriyorum
Bilgi için teşekkür ederim
Alabiliyorsanız kesinlikle Samsung EVO'ya yönelin.
JD tek DRAM ile ömür olarak kısa ve güven vermiyor, birebir değişim garantisi iyi ancak verileri kaybettikten sonra bir önemi yok.
Aynı fiyat bandında Adata'ya yönelebilirsiniz ancak onunda SU650 serisi sorunlu, SU800'e yönelmenizi tavsiye ederim. Bir diğer seçenek de Toshiba.
Bahsetmiş olduğum SSD hiç kullanmadığım için risk almak yerine değiştirmeyi tercih ettim siz ve diğer arkadaşların sayesinde. Bilgi için teşekkür ederim
Samsung Pro veyahutta Micron enterprise ssd bakmanızı öneririm.
Samsung Pro iyi güzel hoş ama bütçe o kadarına yetmiyor, ilerleyen süreçte inşallah

James Donkeyler LE değilse ve çok kullanılmamışsa kullanmaya devam edebilirsiniz. Onun haricinde 860 EVOlar amazonda indirimde şu aralar.
Tabi bu belirttiklerimiz sunucular için uygun değil. Fiyat farkı sorun olmazsa PRO vb. serilere yönelmenizi öneririm.
Marka ve model olarak dediğiniz gibi James Donkeyler LE ve aldığım kişi sıfır olduğunu belirtti. Sunucu özelliklerimi konuya dahil ettim. Bahsetmiş olduğunuz 860 Evo 2x250GB uyumlu ise sipariş vermeyi düşünüyorum.
Sunucunuzun anakartı destekliyorsa ve bütçeniz uygunsa M2 Sata SSD leri tavsiye ederim , özellikle
https://urun.n11.com/hard-disk/samsu...E&gclsrc=aw.ds Samsung 970 Evo larda çok ciddi performanslar elde ettik , eğer sunucunuzun anakartı M2 SAta SSD leri desteklemiyorsa piyasada dönüştürücüler satılıyor...
Sunucu özelliklerini konuya dahil ettim, önerdiğiniz SSD diskleri ilerleyen süreçte duruma göre yükseltmek amaçlı olarak düşünüyorum. Bütçe olarak şuan ona müsait değilim.