ectinhaiN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
güzel fiyat hocam. 6k takipçisi var sence 500 TL eder mi? ban yemiş hesap zaten pinterest yaptırım uygulamış. Sadece domaini banlayıp geçtiğini nereden biliyoruz.
keşfete bir daha hesabın çıkmaması gibi durumlar söz konusu o yüzden denemeden bilinmez.

O görüntülenme zaten hesap yürümezse binlere kadar düşecektir.

Domain editleme işlemi yapıldıktan sonra düzelmezse eğer, yeni hesap açıp oradan devam ederdim.
Bakın hocam 1 yıldır pinterest ile uğraşıyorum o hesap 6.5 k takipçiye sahip yapması gereken 1-2 hafta boş pin atmak. ban vs. kalmaz sizde deneyebilirsiniz. Sizin yaptığınız olay bana sebep benim 35 hesabım var 3-4 aylık 2 güncelleme atlattı ban yok neden aceba durun ben aydınlatayım. Siz de uygulayın kullandığınız programlar pinterest tarafından kabul görmüyor. Ben kendi yazılımımla pin atıyorum saatlik max 10 pin hala ban yok... Bu arada 1 yıl önceki hesabımı geçenlerde forumda satıyordu benden alan arkadaş 100k takipçisi olmuş ban vs. yoktu. Daha ne deyim. Çöp olduğunu düşündüğünüz hesaplarınızı hemen düzenleyim dilerseniz 50TL karşılığında 2 hafta. Sadece ban yiyen domain bir daha eklenemez o kadar.