Ya hocam neyin nostaljisi ))
Yaşınız kaç ki nostalji yapıyorsunuz?
Bu kadar genç yaşta nostalji yaptıracak ne zoruluklay yaşadıysanız Allah kolaylık versin.
Hem ayıp oluyor abilerinize )))
Sizin yüzünüzden kendimi dede gibi hissediyorum.
Sen internetin, özel televizyonların, cep telefonunun içine doğmuşsun ))
Ve nostalji yapıyorsun.
Her insan için çocukluk ideal ve duygusal bir dönemdir çünkü hayata karşı sorumluluğunun olmadığı sadece keyif aldığın bir dönemdir.
2002 benim için işsizlik demek 2001 krizinden kalan temerrüde giren kredi kartı borcu demek.
Ülkenin yarısının evine haciz geldiği bir dönem. )))
Benim çocukluğumda ise 2 tane almanya vardı.
Bugünkü gençlerin hatırlamayacağı çekoslavakya, yugoslavya gibi ülkeler vardı.
Sovyet Rusya en büyük düşmandı, ilkokulda radyoaktif serpintiye karşı tatbikat yapardık.
Rus demek turist demek değil, komünist, ajan, vatan haini demekti.
TRT tek kanaldı. akşam saat 19:30 da açılır 23:30'da kapanırdı )))
Radyo dinlemek istedin mi trt ve polis radyosu dışında radyo yoktu )))
Her apartmanda 1 dairede telefon olurdu.
Telefonu direk numara çevirerek arayamazdın, santrali arar yazdırır sıra beklerdin.
Okula beyaz yakalı siyah önlükle giderdik.
Okulun okul olduğu yıllardı, taraftarını yarı yolda bırakmak yoktu vesaire demişsin..
Henüz nostalji yapmak için yaşınız çok genç.
Hele hele 2002 ile 2019 arasındaki tek fark cep telefonlarının akıllı telefona dönüşmesi )))
17 senedir dizi izliyoruz, internetten chat yapıp karı kız tavlamaya çalışıyoruz, aynı partiyi iktidara taşıyoruz.
Aradaki tek fark 2002'de irc'den yürümeye çalışanlar bugün instagramdan DM'den yürümeye çalışıyor,
Asmalı Konak izleyenler bugün Muhteşem Yüzyıl izliyor )))
Değişen bir şey yok ))))
Ona bakarsanız 90 yaşındaki ihtiyarın mazisi asıl nostaljidir. 90 yaşındaki insana göre de 40 yaş hiçbir şey değil... Demem o ki herkesin kendine göre nostaljisi vardır... Ki akıl yaşta değil baştadır.