Merhaba arkadaşlar Telekom kullanıcısıyım 40 TL lik bir paket kullanıyordum prime danışmanlığından kullanımları mı inceleyerek bana uygun tarife açtıklarını prime exper 20 GB tarifesine geçmemi önerdiler reddettim daha sonra sürekli bir ısrar üzerine ne gibi yararları olacak İnternet kullanımı dışında diye sorduğumda bana tivibu go 1 yıl boyunca ücretsiz dediler şimdi almaya çalıştığım zaman ise bana aylık 10 TL gibi tutar çıkıyor daha sonra ayda 1 defa olmak üzere opet den akaryakıt alımına yüzde 20 indirim oluyor dediler hiç bir söylediklerinden yararlanamıyorum müşteri hizmetlerini aradım az önce ve bana opet akaryakıt alımına öyle bir şey olmadığını sadece kurumsal firmalara yüzde 5 otobil kullanıcılarına uygulandığını söyledi bana abone olurken bunlardan hiç bahsedilmedi ve yüzde 20 gibi yüksek bir miktar söylendi geçmeden önce Telekom dan ayrılmak istediğini söyledim konuyu sürekli bu kampanyalara getirip beni zorla bir şekilde ikna ettiler ve normal kullanıcıları. 120 TL den faydalandı bana 65 TL olacağını söylediler ona da internetten baktığımda paketin normal fiyatı 69 TL söyledikleri hiç bir şey yok çoğu yalanmış boşu boşuna göz boyaması yaparak Kandırıp fark alıp beni yine 1 sene bağladılar Telekoma düşünmek istediğimi söyledim bu aramaya özel 5 dakika sonra da arasanız yararlanamazsınız 120 TL den yararlanabilirsiniz dediler ne yapabilirim nasıl bir yol izlemeliyim çok fark çıkacak taahhütte vazgeçmem halinde tavsiyelerinizi bekliyorum