Merhaba efendim
1. Ödeme Almadan asla iş yapılmamaktadır Demişsiniz fakat şöyle bir durum var R10 bir forum ve burada sizde bende yeni üye sayılırız belki illegalde yüksek miktar reklam veren insanlar var ve bunu referans ve kefil yoluyla halletme yolu varmıdır ? Çünki Eğer zaten bu işi yapabiliyorsanız sizin buna ayıracağınız sermayeniz ve bu iş için sadece emek gerektiğini bilmeniz gerekiyor.
Cevaben: EFendim yeni üye olabiliriz fakat güven konusunda sıkıntınız olmasın. Kefil yolu demişsiniz böyle bir şey yani bizde yok biz şuanda gayet güzel iş yapıyoruz. Yardımcı olabiliriz Şuanda 5 adet kampanyamız var onun ile başlayabilirsiniz.
2. Attığınız Görüntüler'in hiçbirinde İllegal Reklam konusu vs. gözükmüyor bunların legal mi illegal reklammı olarak ayırımını yapıp daha ayrıntılı paylaşma şansınız nedir ? Çünki şayet şunu düşündüm burada legal veya illegal olduğu belli değil adam size nasıl güvenip illegal veya legal reklam için ödeme yapsın ?
Cevaben: Ödeme yapıldığında illegal konusunda size biz reklamlarınızı açacağız ilk önce sonrasında size göstereceğiz siz çıkacaksınız reklamlarınızı tek tek anlatıyoruz zaten uzak erişim ile
3. Ödeme Almadan İş asla yapılmayacaktır demişsiniz. Buradaki Forum kullanıcıları güveni sağladığınız bir yermi var ? Bir insan size örnek 5000 TL veya 100 TL güvenip neden göndersin. Bunun güven sorununu nasıl hallediyorsunuz ?
Cevaben: Efendim müşterilerimiz zaten bize ödemelerini yapıyor ve şuanda hiç bir şekilde güvensizlik konusu olmadı olamaz da bu konuda çok ciddi kararlar aldık sadece 1 kişi değiliz ortağım da mevcuttur. Bizim ile çalışan kişiler şuanda gayet memnun ve bizde onlardan memnunuz. Yani ödeme yapılıyor anında işlemleri yapıyoruz bekletme gibi bir lüksümüz yok. Sıkıntı olduğu zamanlar da zaten müşterilerimize söylüyoruz en kısa sürede hallediyoruz. Herhangi bir sıkıntı yaşarsanız da tarafımıza yazıyorsunuz.
Skype adresinizi pm olarak gönderin tekrar kontrol edelim efendim.