Referanslarımız:
CoLee adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Normalde içime sinmeyen bir çok bot alıp kenarda köşede unutup giderim ancak arkadaşın yaptığı bot hakkında bir kaç şey söylemek istiyorum;

Botu ilk alanlardan birisiyim, botu almamdaki en önemli etken arkadaşın çektiği video oldu. Gerçekten tane tane anlatmış, özellikle spin/kelime değiştirme eklentileri bile başlı başına iyi rakamlara satılabilecek türden kaliteli.

Bunun yanı sıra botun şuanda kusursuz çalıştığını belirtmek isterim sonrasında ne olur açıkçası bilemem belki günlerce çalışmaz belki de bot çok daha iyi bir konuma gelir ve verdiğimiz paranın fazlasını almış oluruz bunu düşünerek satın aldım fakat konu sahibinin buradaki itrader detayını inceleyince daha çok güvenmeye başladım.

R10 yaşımızda yakın R10'da akran sayılırız

Kısacası bot gerçekten güzel, kullanışlı. Böyle güzel eserler çıkaran arkadaşlara mutlaka destek olmalıyız.

Son olarak konu sahibini tanımam etmem sadece yıllardır forum üyesi olduğum R10da gördüğüm en sağlam bot diyebilirim.
Alkoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Projeyi test etme şansım oldu gerçekten kaliteli bir proje. Siz sadece sitenizi ekliyorsunuz ve ayarları yapıyorsunuz gerisi sistem otomatik hallediyor zaten Ayrıca ekstra diğer botlardan farklı olarak bir çok özellik bulunmakta.Değiştirici ayarlarından kendi kelimelerinizi panele ekleyebiliyorsunuz spinnner grupları oluşturabiliyorsunuz vs test etmenizi öneririm açıkçası Kendisiyle tanıştım sohbette ettik daha da geliştireceğini söyledi yeni özellikleri merakla bekliyorum
Techandworld adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir adet pro alında on numara bir arkadaş kendisi öyle sabırlı ki ve yardım sever süper Bugün kurulumu oldu gerçekten her türlü sorunda büyük bir sabırla ilgileniyor forumlarda böyle satıcı ve sabırlı insan çok nadirdir.. İçerikler çekilmeye başlandı daha fazla detaylar 1 hafta içerisinde anlatırım yine burada eline emeğine sağlık hocam..
YavuzTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilgilendirmeler için teşekkür ederim 1 adet pro paket alımı yaptım, memnun kalacağımdan eminim.
Uzun süreli alımlarda indirim yapılıp yeni botlar eklendikçe, kalite bu düzeyde tutulduğu sürece sektörün en iyi sistemlerinden biri olacağına inanıyorum ben çok beğendim.
Başarılar dilerim.
getsy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet pro paket satın aldım çok ilgili arkadaşlar ve çok güzel ve kolay bir bot sistemi başarılarının devamını diliyorum
HALLORITR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla güzel çalışan bir sistem, ilgili bir arkadaş. Ben aldığım hizmetten de destekten de memnunum. Herkese de tavsiye ederim.
dgokhanilhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 haftadır kullanıyorum. Çok başarılı bir sistem kurmuşlar, güncellemeler ile sık sık yenilikler geliyor, ayrıca herhangi bir sorunu hemen ilgilenip hallediyorlar. Tebrikler. Herkese tavsiye ederim.
serocum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
R10'un en saygılı adamı! İstediğim bot yoktu adam üşenmedi ekledi üstüne tw ile geldi her şeyi anlattı Allah başarılarınız devamını eylesin hocam
apollondesign adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
PRO Sürümünü kullanıyoruz.

Apollon Design olarak müşterimiz için satın aldık ve gerçekten çok memnunuz.

Çok Başarılı Tebrik ederiz
Hocaamca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerek sunduğu hizmetler gerekse sarış sonrası verdiği destekten dolayı canı gönülden teşekkür ederim. İşlerinde başarılar dilerim.
Greatking adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Wbots 1 adet pro paket satın alındı. Gayet güzel kullanışlı ve arkadaş çok ilgili kesinlikle tavsiye ederim.Hayırlı İşler.
we1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kullanışlı bir proje olmuş hocam tebrikler. Test edebilmek ve sistemi öğrenebilmek içinde 3 gün ücretsiz deneme süreniz çok iyi olmuş. Şayet benim gibi denedikten 15 dakika sonra satın almaya karar veren birçok kişi vardır. Uzun sürede kullanmaya devam edebilirim gibi duruyor şimdiden, öğrendik sanırsam programı. Teşekkürler
dellyboy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sağolsun dün gece bayağı yardımcı oldu . Bugün satın alıyorum botu.Kesinlikle tavisye ederim.Süper bir bot yazılımı.İlgi ve alaka on numara.Hayırlı satışlar.
dogaleczane adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
böyle programları gördükçe artık makale siparişi vermiyoruz. vakit olunca kendimiz yazmak en mantıklısı. zaten internette olan bir makaleyi program ile değiştirip bize satan kişilere de söylenecek çok söz var ama burası yeri değil.
AvsarEli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Paketlerden birini satın aldım gayet güzel işlevsel çalışıyor bir süre kullanımına hakim olduktan sonra paketi yükseltip domaini artıracağım. Gayet ilgili olduğun için teşekkür ederim. Hayırlı, bol kazançlar.
EmirkanDamar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ücretsiz versiyonunu kullanıyorum, çok ekmeğini yedim. En kısa sürede yüksek paketlere geçiş yapacağı. Spinner, text ve resim özgünleştirme özellikleri müthiş çalışıyor. Botlar da kusursuz çalışıyor
KayısıWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Deneme süresinin 2. gününde 6 aylık alınmıştır. Sistem inanılmaz kaliteli şiddetle önerimdir.
Hayırlı işler.
cuda63 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yüzlerce sitem için bot aldim kendisi cok yardımcı oldu sabırlı bir kişi umarım daha çok kazanır.
bhyilmaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ürünü bir kez kullandım. Bence gayet güzel ve kolay bir kullanımı var. Ancak kendim için değil bir başkası için kullanıyorduk. İlerleyen zamanlarda kendim için ProPlus almayı planlıyorum.
FeyyazAdatepe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçtiğimiz ay ilk kez almıştım 2 sitem içinde yine aldım inşallah uzun süreli kullanacağım diye düşünüyorum harika bot.
digitalworkzz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bugün Mega paket üyeliği açtırdım. Beklentimin çok üzerinde bir yazılım. Emeklerinize sağlık hocam.
ByHicKimse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Wp tarafında şuana kadar kullandığım en iyi bot diyebilirim, kaynaklar biraz daha artarsa hiç fena olmaz hocam yada kişiye özel + ücret ile Extra bot talebi gibi birşey olabilir mi acaba
ozymoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dün mega paket aldım 2 kere ticket attım ve hızlıca destek verildi. Ayrıca botun özellikleri gerçekten iyi ve güzel çalışıyor. Her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş.
CSA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok başarılı bir sistem cidden tebrik ediyorum
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aylardır kullanıyorum, kaliteli hizmet veren bir ekibe sahipler.
gokhanaltunw adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Samimi olarak 1999 yılından beri web sistemleri adsense vb gibi sistemlerle ilgiliyim hali hazırda 30 40 50 k lık satıslarım mevcuttur.. yeni olusturduğum projelerimden 12 adet sitem için sistemi kullandım 0 içerik ile 4 gün gibi bir sürede günlük 2 3 4 seklinde ilerleyerekk 3 siteme onayı aldım....

şiddetle tavsiye ederim.. ama kesinlikle özgünleştiriciyi kullanın...

Halende her ay mega kullanırım... ben yatış içerikler wbotsdan....
KOZBA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5 ayı aşkın süredir wBot kullanan birisi olarak yorum yapmayı unutmuşum.

Aşırı derecede stabil çalışan, sorun çıkartmayan müthiş bir bot hizmeti.

Sayesinde çok para kazandık, kendisine buradan teşekkür ediyorum, bol kazançlar.
erkanshi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aha ben bu botun 2 günlük ücretsiz sürümünü kullanmıştım. rastgele google'dan buldum ve hayatımda kullandığım ilk bottu. Masaüstü yazılımı yoktu sanırım sadece browser üzerinden çalışıyor...ücretsiz olmasına rağmen 2 tane ticket soruma sanki paralı almışım gibi gayyet profosyonel cevap vermişlerdi. Vaktim olmadığı için programlama kısmını deneyemedim ama aklımdaki gibi olursa bu müthiş bir hizmet olur gerçekten...

ilk izlenim olarak çok sevdim, tavsiye ederim, maddi durumlarımı düzeltip PRO sürümünü satın alığ bu botun keyfine bakmayı düşünüyorum.
OzeL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Global ve yerel haber sitelerimiz için wbots satın alındı. Tamamen profesyonel içerik botu, güler yüzlü ve kaliteli hizmet sunan, yardım sever ve ilgili bir arkadaşımızdır. Kesinlikle gözü kapalı hizmet alabilir ve memnuniyet odaklı çalışabilirsiniz. Teşekkür eder, hayırlı kazançlar dilerim.
halilkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaklaşık 1 yıl çalıştım bu sistemle. Beni asla yarı yolda bırakmadı. kesinlikle tavsiyedir gözünüz kapalı alabilirsiniz. Ali ayrıca işinde çok iyi bir yazılımcıdır.
tursez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 yıldır çalıştığımız ve sorunsuz ilerlediğimiz wbots için bir mesaj da biz bırakalım. Çalışmayı düşünen arkadaşların fellik fellik çözüm aramasına gerek yok. Çözüm tam da burada .
dogaleczane adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
deneme üyeliği yaptık 5 dakika kullandık ve hemen en yüksek paket siparişi verdik.
Dora adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sistemi bugün aldım ama pek bilgim dışında olan işlemler olduğu için ayrıca ekstra anydesk ile destek ve kısa bir eğitim verdiler, kesinlikle başarılı bir sistem oluşturmuş arkadaşlar emeklerine sağlık ve çok teşekkür ederim.
ultralpcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu kadar kapsamlısını beklemiyordum, her şeyi ayarlayın bot kendi kendine bir ekosistem oluştursun.. Harikulade.
ONMEDYA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yillardir kullaniyorum surekli kendini yenileyen bir sistem harika düşünülmüş
Frown adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
+ref +kaf +kef ne varsa

çok memnunum
tugay_10 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Baya başarılı bir bot sistemi. Teşekkürler.
iemralan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kıyak bir yazılımdır zamanında uzun süre kullandım
Act adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sağolsun deneme paketi tanımladı 2 gündür detaylı inceliyorum. Bu konuya rastlamadan önce 3-4 tane muadili forumda veya başka yerlerde bot inceledim denemeler yaptım. Açık ara bir farkla çok önde bir bot sistemi, çok fazla emek verilmiş birçok şey düşünülmüş. Çok memnun kaldım ve böyle bir bota sisteminin olabileceğini tahmin etmiyordum. Satın alım gerçekleştireceğim, teşekkürler hocam, iyi satışlar dilerim.
DoganBazaar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de Wbots'u uzun süreden beri kullanıyorum. Sayesinde haber ekleme derdinden kurtuldum. İçerik üretici bot yazılımı sayesinde işimiz oldukça kolaylaşacak gibi gözüküyor.
KaranlikLord adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hero hocam çok saolsun yardımsever biridir. Takıldığım konularda yardımcı oldu, wbots teknik destekte ki arkadaşlar da öyle. Sorunsuz gözü kapalı ticaret yapabileceğiniz biridir. Tavsiye ederim.
Ucube adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her şeyi geçtim destek dönüşleri çok hızlı ve çözüm odaklı
Eymeneren adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hani Anlatılmaz Yaşanır Derler ya İnanın Ne Desem Bilemedim Ama Şunu Biliyorum Siteme Daha Önce Yüklediğim Botlar İçinde En İyisi İndex Almayan Site Al Ozgunlestirici ile Kaliteyi Göstermeye Başladı Bile Her Sitenin Botu Ayrı Özelliği
15 Gündür Kullanıyorum Şiddetle Tavsiye Ederim
electrocode adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
wbots anlatılmaz... yaşanır...
dLiciouS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uzun zamandır adsenseden red alıyordum bugün gelen haberle konuya yazmak farz oldu. İçeriklerin tamamı wbotsla çektirdiğim sitem adsenseden onay aldı.

Teşekkür ederim
Baris adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sanırım 6-9 aydır kullanıyorum Şahane bir girişim
Nookta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
son zamanlarda, kullandığım en iyi botlardan diyebilrim şehir değiştirdiğim için alamadım tekrar ama ev işlerim var düzelteyim kesinlikle tekrar alacağım özellikle AI özelliği muhteşem bot almadan önce düşünmeden alınacak bir bot sistemi
Serhatgns adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
forumda en yararlı konulardan biride budur, harika bir hizmet elinize sağlık hocam. hayırlı satıslar