Galatasaraylı birisi olarakda ben yazdığınız herşeye harfiyen katılıyorum.
Ligin ilk yarısında verilmeyen penaltılar hocalara verilen onlarca maç cezaların tek bir açıklaması vardı.
Fatih Terim tüpçüyle anlaşamadığı için milli takımı bırakıp gs ye geldi + tazminatını da istedi tüpçü öyle olmaz böyle olur dedi.
İktidar partisi Başakşehiri desteklediğini açıkca beyan etti. Adamlar maç kaybetmez oldu. Oynadıkları maçlara bakıyorsun Son 2 aydır izliyorum.
Pas yapmaktan başka hiçbir şey yok. Aralara kaçma, orta, uzaktan şut, maça hiçbir etkileri yok.
Osmanlıspor ya en basit örneği. Melih gökçekin takımıydı kafa tutmadığı büyük takım yoktu. Gs yi hem içerde hem dışarda perişan etti.
Melih elini çekti (çektirdiler) adamlar küme düştü. Şuan çıkmak için çabalıyor
Bunun lamı limi yok. Çoğu kez düşündüm. Dedikleriniz birebir doğru.
Fakat insan bırakamıyor. Haftasonları tek aktivitemiz var oda çayı çekirdeği alıp maç izlemek.
Cüneyt çakır bizim maça Fırat da bjk maçına atanmış.
Yapılmak istenen sanırım Başakşehir şampiyon 2. de Beşiktaş
Osmanlı ve Başakşehir tamamen siyasi futbol kulüpleridir. Bu kulüpler lige girdiğinden bu yana siyasetin futbol üzerindeki etkisi daha da artmıştır.
Burada önemli olan GS, FB veya BJK değil. Önemli olan Türk halkının aptal yerine konmasıdır.
Ligin ilk yarısında hakem hataları X takımının aleyhine yapılırken, ikinci yarıda ise X takımının lehine yapılıyor.
Bu futbolun artık tadı tuzu kalmadı. Siyasetin ve rantın bu sektörden elini çekmesi gerekiyor ama bu da çok zor.