@flynet; nickli arkadaş ile uzun konuşmalar sonunda, ayın 14.05.2019 gece teslim etmek üzere OpenCart kurulumu, optimizasyonu, Türkçeleştirme, iyzico entegresi ve XML yükleme konusunda anlaşmıştık. Türkçeleştirme uzun sürdüğü için ilk gün yetişmediğini, bir sonraki gün akşam teslim edeceğini söyledi. 15.05.2019 günü konuştuğumuzda, uğraştığını ve gece tamamlayacağını söyledi. Gece 1 gibi yazdığımda hala uğraşıyorum dedi ama ortada benim görebildiğim hiçbir şey yoktu. Bugün 3. gün ve ortada hala benim göreceğim bir şey yok.
İş öncesi ödemede çok ısrarcıydı ama daha öncesinde "işi tamamlamadı, geciktirdi" gibi bir-trade'i olduğu için ödemeyi iş öncesi yapmayacağımı söyledim. İyi ki de yapmamışım. Gerçekten o -trade'de belirtildiği gibi, işi zamanında teslim etme konusunda ciddi sıkıntılı bir arkadaş. Bugün 3. gün olduğu için ve beni 3 gün oyaladığı için kendisine -trade hakkımı kullanıyorum.
Lütfen forum içinde yapılan ticaretlerde gün verirken daha dikkatli olalım. Karşınızdaki insanlar da planlarını bu verdiğiniz güne göre yapıyor.
İyi çalışmalar,