protas34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben reklamimi ilk siralarda çikarabilirmisiniz diyorum adamlar bana sadece optimasyon yaparim diyorum onu ben yapiyorum zaten sen bu işin ehli OLAN BİRİNİ istiyorum BİLDİKLERİMİ ZATEN ÇOK İYİ BİLSEM KENDİM REKLAM AÇARIM İLK SIRALARDA
Gerçekten bütçeniz bunu yapmaya yeterliyse zaten yapılır. ben 200 lira vereyim hesabımı ayarlasınlar bütçemde 100 lira derseniz zaten bir işe yaramaz. Bütçeniz, web siteniz ve ibrahim hocanın da dediği gibi etkenler geçerliyse zaten uygun reklamlar çıkılır. Bütçeniz ne bu işe ayırcağınız, web siteniz ne gönderin konuşalım gayet. zaten sektör rekabetliyse saldırı tıklamalarından dolayı çok iyi takip gerektirecek reklamı 3 saat yayında tutamazsınız diğer türlü hiçbir bilgi olmadan elinizde veya ne istediğinizi bile bilmeden yazmanızın bir anlamı yok. Özellikle istanbulda nakliyat gibi sektörlerde CC kartlarla TBM ler o kadar yükseltilmiş durumda ki sizinde burada istediğiniz şey buysa yine kendinizi ifade edemiyosunuz uzman reklamcı yok, profesyonel yok, gerçekten bu işi bilen yok. Asıl soru siz tam ne istediğinizi biliyor musunuz.