Bak hala geçmişi anlatıyorsun.
Son 3 haftada GS'ye el verildi. Bu kadar basit.
El birliğiyle şampiyon yapılmıştır.
Haftasonu görürsünüz.
A.Albayrak'a teşekkür borçlusunuz.
Adalet herkesten yana olsun. Aksini söyleyen yok.
Aksini isteyen kulüpten maddi çıkarı olanlar.
@Conquer0r; Çok boşsun be.. Bişey yazasım gelmedi sana.
Fenerbahçe maçından sonra sizlere de kudur denildi. Zırlayıp durdunuz 10 gün boyunca.
Başkanınızdan taraftarınıza, t.direktörünüzden oyuncularınıza kadar hepiniz ağladınız.
Ağlamadığınız merci kalmadı, devlete bile ağladınız. Sonuçta birileri emziğinizi verip sizi şampiyon yaptı.
Asıl ağlayanın, asıl satın alanın kim olduğu ortada. Bizim ağladığımız, kudurduğumuz yok. Devletin her ağlayana emzik vermesinden yakınıyorum.
Şimdi ağzınızda emzik varken gelip burda artislik yapmanın lüzumu yok yani. Onu demeye çalışıyorum.
Hocam GSye verilse ne olacak FB'ye verilse ne olacak. GS şampiyon olsa ne olacak avrupada bişey yapabilecekmi? Türkiyedeki kulüpler sadece bizim ülke takımı avrupada bikere şansa GS aldı uefa + süper kupa bitti. Dahada gelmez artık zaten TR şampiyonluğuna ben sevinmem nasıl olsa avrupada bieşy yapamayacaklar anca TR liginde oynasın kulüpler.
Dünde hakem hataları vardı, bugünde var, yarın da olacak ama mesele o değil. Takımın başında Fatih Terim varsa zaten diğer herkese geçmiş olsun 😂
Şu fatih ne hikmetse milli takımda bişey yapamadı, herzaman söylerim futbolcu oynamadıktan sonra 50 teknik direktör koysanda paketsin. Şenol güneş aldı milli takım değişti, fatih şenoldan iyiyse neden milli takım berbattı. Bi GSdemi çalışıyo bu adam

Futboldan anlamam ha öylesine konuşuyorum yanlış anlaşılmasın dediklerim