Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Merhaba arkadaşlar ASP.net MVC ile hazırlamış olduğum ve kullandığım scripti satiyorum. Script tüm alt yapısı ile hazır haldedir. Mobil ödeme için payguyru kredi kartı havale ödeme için paytr sistemini kullanmaktadır . Tema Porto admin temasından editlenmiştir. ***** değildir themeforestten satın alınmıştır. Güçlü admin paneli kullanıcı dostu Mobil uyumlu arayüze sahiptir. Sistem aktif kullanıldığı için tüm testleri piyasada yapılmıştır. Para kazandıran gerçek bir gelir kapısıdır . Kurulum güncelleme tarafımdan yapılacaktır . Piyasada olan sistemler içerisinde en iyisidir diyebilirim zaten sizlerde test edince göreceksiniz. Sistem kurulumu için Windows host , mssql DB ve host icerinde mvc5 desteğine ihtiyaç vardır . Logo vs hediye olarak yapılacaktır . Sistem bedeli kurulum dahil 1.5k dır. Kendi sistemimi de almak isteyen olursa link imzamda mevcuttur domain dahil 5k ya verebilriirm . Test etmek için imzamdaki linki kullanabilirsiniz. Demo link olmadığı için panel bilgilerini vermeyeceğim incelemek isteyen olursa her gün iftardan sonra team bağlantısı ile incelenebilir. Ödeme sistemlerinden üyelik almak için vergi levhası şarttır . Test etmek için kullanıcı kaydı olusturabilir yada ahmet35 şifre 1 olarak giriş yapıp inceleyebilirsiniz . Satın almak işlemi tradesi yüksek ve güncel kullanıcılar için yarı peşin yarı kurulumdan sonra diğer kullanıcılar için peşin ödeme ve kurulum olarak yapılır. İzmir içi kullanıcılar misafirim olabilirler beraber kurulum yapabiliriz . Bunun haricinde bilgiler için whatsap iletişim kurabilirsiniz . 05416719306. Fiyatlar sondur pazarlık payı yoktur. Kurulumu ben kendim yaparım diyen arkadaşlar için fiyat 1250 liradır . Kodlar şifreli değildir dilediğiniz değişikliği yapabilirsiniz. Editleme kolaydır. MVC mantığına uygun bir mimari ile geliştirilmiştir. İleriki istekler için ücretli yardımda bulunabilirim ve varsa aklınıza gelen modül yazabilirim . Sistem bu haliyle bu fiyatlara verilecektir . Şimdiden teşekkürler iyi forumlar