olmadığı için söyleme şansım yok zaten

kripto paraların ortaya çıkardığı fırsat ve riskleri yeni farkeden birisi olarak sizin daha önce fırsatları değerlendirdiğinizi düşünerek sordum. ne kadar mal varlığınız var veya mal bildirimi yapın şeklinde bir düşünceyle değil. örneğin x coin'i aldım 100'e katlandı gibi.
Ben senin iyi niyetle söylediğini çok iyi biliyorum. Söyleyiş tarzından bu belli yanlış anlama beni
O halde sana yaşadığım güzel bir tecrübeyi paylaşıyım. Büyük bir bölüm BNB 'de duruyordum. Üstelik BNB'ye saydıran biri olarak. Zira yaptığı bazı usulsüzlükler var.
2X yaptı ve çıkış yaptım. ardından 2X daha yaptı yani totalde 4x yaptı ancak ben 2x yapınca %90 çıkış yapmış bulundum.
Sevinir misin üzülür müsün? Çok moralim bozuldu ama bu piyasanın ruhu böyle. Bunun gibi yüzlercesini yaşadım. Resmen şaka gibi sanki ne hareket yapacağımı biliyorlar gibi... Koca mezbahada önüne bir but parçası konan bir köpek gibi hissettiriyor insana.
Ama %95 kaybettiğim kriptolar bile oldu.
Mesela DRGN, APPC zamanında çok şeyler beklediğim altcoinlerdi ancak büyük kaybettirdi. (İyi ki sepet yapmışım dedirten cinsten) Stop koymamanın zararı diyeceğim ama bazı şeyler var risk alıp stop yapmaman gerekiyor.
Bu piyasada olduğu gibi hemen hemen tüm finansal yatırımlarda şöyle birşey var. Bir şey ne kadar riskliyse kazandırma katsayısı da o kadar yüksektir. Kısacası bir kriptodan 100x falan bekliyorsan tam tersi olma olasılığı da aynı riski barındırıyor. Dolayısıyla riski çok fazla olup kazandırma potansiyelleri de bir o kadar fazla olan kripto paralara yatırım yapılacaksa bile risk sermayesinin çok küçük bir dilimini ayırmak gerekiyor. Bu dediklerim genellikle ilk 100'de olmayan kriptolar tabiki.