TRcowboy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google kelime sayısı saçmalığını çoktan aştı diye tahmin ediyorum. Bir konu hakkında ne kadar detaya ihtiyaç varsa, o kadar yazılmalı.

Örneğin hata çözümleri sunan bir yazıda 100 kelime yeterli olurken, sizinki gibi ansiklopedik bir yazıda 500 kelime yetersiz kalır.
ya dostum o kadar bilgi kirliliği var ki, inan bende bilemiyorum. bence de bu kadar yeterli aslında her başlıkta 100 1500 kelime var. toplamda 15-20 alt başlıkta ilerliyorum bir kadar daha alt başlık bulurum yada o alt başlıkları 300 kelimeye kadar yükletirim ama muallakta kalıyorum. kimi içerik ediyor, kimi kelime sayısı kimi hepsi önemsiz gel halay çekelim diyor.

Aytmatov adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nerede yayınlanacağına göre ideal uzunluk değişir. Okuyucu gözünden düşünün her zaman. Kanser hastalığını araştıran bir kişi belki 800 kelime okuyabilirken, X kişinin hayatını araştıran kişi 500'den sonra sıkılabilir. 2000 kelime A4 sayfasıyla neredeyse 10 sayfa yapar, internet için fazla uzun olabilir. O nedenle parçalara bölmeniz daha iyi olur bence.
aslında herkesin aradığı alıp çıkacağı yada meraklısının hepsini okuyabileceği bir yazı. kısaca dediğim gibi çok keyword tetikledim 150 kelimeyi okuyup çıksalarda olur. 2000 kelime okusalarda olur gibi geliyor. 1000 1000 bölebilirim ama anlatılanlar kapsamlı makalelerin daha çabuk yükseldiğine dair genellikle.