Merhaba Hocam
Sizinle Daha Önce Konuşma Yapmış ve Olumsuz Yanıtlar aldığım için Engellemiş olabilirim ve bu yüzden Skype Ekleyemiyorum. Şunu soracağım İllegal Reklam için Belirlediğin bütçe ve komisyon mevcut okey saygı duyuyorum. Ama şimdiye kadar aylarca çalıştığım adamlarda oldu siz şunun garantisini verebiliyormusunuz. 24 Saat Yayın Garantisi ve Reklam Kapandığında Tekrar Aynı reklam yayına girmezse gönderilen ücretin iadesini yapma garantisi veriyormusunuz ? Yoksa diğer insanlar gibi 2 saat kaldı işte hesap ücreti cart curt diyip paranın üstüne yatıyormusunuz.Gayet açık ve net konuşmak istedim sadece bunun garantisini sormak istiyorum şimdiye kadar herkes tokatlayınca garantiyi sağlam halletmek gerekiyor

Benim Kuralım şu 2 Gün reklam verilecek diyelim Yayında kalmaz ise reklam şayet ve sürekli kapanıp saatler hatta günler süren yayın süresi olursa müşteri bunu kabul etmiyor. Sizden ricam buradan sorduklarımın cevabını alabilirmiyim.
Bu Konunuzdanda Açıklık getirmenizi istediğim ve Merak ettiğim 3Şey Mevcut.
1) Ödeme Almadan asla iş yapılmamaktadır Demişsiniz fakat şöyle bir durum var R10 bir forum ve burada sizde bende yeni üye sayılırız belki illegalde yüksek miktar reklam veren insanlar var ve bunu referans ve kefil yoluyla halletme yolu varmıdır ? Çünki Eğer zaten bu işi yapabiliyorsanız sizin buna ayıracağınız sermayeniz ve bu iş için sadece emek gerektiğini bilmeniz gerekiyor.
2) Attığınız Görüntüler'in hiçbirinde İllegal Reklam konusu vs. gözükmüyor bunların legal mi illegal reklammı olarak ayırımını yapıp daha ayrıntılı paylaşma şansınız nedir ? Çünki şayet şunu düşündüm burada legal veya illegal olduğu belli değil adam size nasıl güvenip illegal veya legal reklam için ödeme yapsın ?
3) Ödeme Almadan İş asla yapılmayacaktır demişsiniz. Buradaki Forum kullanıcıları güveni sağladığınız bir yermi var ? Bir insan size örnek 5000 TL veya 100 TL güvenip neden göndersin. Bunun güven sorununu nasıl hallediyorsunuz ?