Hocam açıkcası ben zararını görmedim 😊 yararı tabi ki çok fazla oldu hızlı index falan alıyor 😊 hızlı yükseltiyor.
Hocam açık konuşayım search bekleme çünkü göstermeyecektir sen kaç sefer onun için denemeler yaptığımızı bilsen 😂 search bir kabul ederse zaten 1 k hit fiyatı çok daha farklı olurdu😂 diğer yandan adsense konusuna geleyim adsense görüntülenme aldığı için tıklama yapman lazım. Şimdi biri 100 görüntülenme alıyor 80 tık yapar ban yer. Diğeri 1000 görüntülenem yapar 1 tık alır ban yer nedeni geçersiz trafik diye yiyor 😊
Bu yüzden adsense ile çalışan siteler tercihimiz olmuyor. Daha önce adsense ile çalışan arkadaşlar bizim hiti tık için kullanırdı 😂 yani sahte tık yaparak adsense kasıyolardı sonuçta 1 k sayfa görüntülenme gelirse %4-5 ortalama tık olursa adsense normal sayar. 😂
açıkçası adsense'den ban yemekten biraz korkuyorum hocam, forumda şikayet konularının müptelasıyım, denk geliyorum xx şirketi paramızı vermedi falan diye. Google gibi her ne kadar sıkıntılı da olsa ödemelerinde sorun olmayan bi şirket varken farklı bi reklam firması kullanmak mantıklı gelmiyor ama ban yersek de yeriz sıkıntı yok

Search console konusunda umutluyum açıkçası, bundan önce yaptığımız farklı denemelerin hiçbirinde adsense'de gösterim olarak görünmüyordu ve hatta sitemde kendi görüntülenme sayacım da bile bi değişiklik olmuyordu fakat bugünkü denememde hem adsense'de hemde web sitemdeki sayaçta artış gördüm ve tamda gönderdiğim hit kadar hem adsense'de hemde sitemdeki sayaçta artış gördüm.İlk defa böyle birşeye denk geldiğim için search console tarafında da umutluyum. müsadeniz olursa search console verileri güncellenince sizinle son durumu paylaşayım, siz bilgili bi abiye benziyorsunuz