@fatii; bi açıklama alırım bende çok merak ediyorum

)
Hocam açıkcası ben zararını görmedim 😊 yararı tabi ki çok fazla oldu hızlı index falan alıyor 😊 hızlı yükseltiyor.
hocam ben dün bi deneme yaptım ben, yaklaşık 1 günde 1k civarında hit gönderdim analytics'de sorun yok, hemen çıkma oranı düştü, oturum süresi arttı ve hatta adsense'de bile görünüyor. dün toplam görüntüleme 2k iken şu anda 3k görünüyor ama tabi tıklama gelmedi orası ayrı

şimdi search console verilerini bekliyorum açıkçası, bakalım search console ne diyecek bu duruma. Bakalım search console'da 1k hiti görürse o zaman kullandığım uygulamayı paylaşarak sizin ve diğer hit gönderimi yapanların ekmeğine taş koymayı düşünüyorum

(sadece şaka, ciddiye almayın lütfen)
Hocam açık konuşayım search bekleme çünkü göstermeyecektir sen kaç sefer onun için denemeler yaptığımızı bilsen 😂 search bir kabul ederse zaten 1 k hit fiyatı çok daha farklı olurdu😂 diğer yandan adsense konusuna geleyim adsense görüntülenme aldığı için tıklama yapman lazım. Şimdi biri 100 görüntülenme alıyor 80 tık yapar ban yer. Diğeri 1000 görüntülenem yapar 1 tık alır ban yer nedeni geçersiz trafik diye yiyor 😊
Bu yüzden adsense ile çalışan siteler tercihimiz olmuyor. Daha önce adsense ile çalışan arkadaşlar bizim hiti tık için kullanırdı 😂 yani sahte tık yaparak adsense kasıyolardı sonuçta 1 k sayfa görüntülenme gelirse %4-5 ortalama tık olursa adsense normal sayar. 😂