fatii adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam açıkcası kötü olmuş 😊 gönderim yapacağı zaman bunu belirtmedi mi?

Diğer yandan arkadaşın sorusuna gelelim şahsen kendim hit gönderiyorum ve bir çok sitemede hit gönderiyorum. Search görmüyor o konuda haklısın😊 Ayrıca yükseltme yapıyor mu evet. Hızlı index almanı sağlıyor mu evet 😊

gönderecekseniz site yeniyse direk hit ve ayrıca sosyal ağırlıklı gönderin. Çünkü yeni sitelerde fazla organik hit göze batabilir😊 başarılar dilerim
hocam ben dün bi deneme yaptım ben, yaklaşık 1 günde 1k civarında hit gönderdim analytics'de sorun yok, hemen çıkma oranı düştü, oturum süresi arttı ve hatta adsense'de bile görünüyor. dün toplam görüntüleme 2k iken şu anda 3k görünüyor ama tabi tıklama gelmedi orası ayrı şimdi search console verilerini bekliyorum açıkçası, bakalım search console ne diyecek bu duruma. Bakalım search console'da 1k hiti görürse o zaman kullandığım uygulamayı paylaşarak sizin ve diğer hit gönderimi yapanların ekmeğine taş koymayı düşünüyorum (sadece şaka, ciddiye almayın lütfen)

interneTurk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Kısa vadede rutin alınacak hit etkili olacaktır ancak bu uzun vadede spam yada ciddi düşüşlere sebep olacaktır. Siteniz 2-3 aylık süreçlerde tib vb. engel yiyeyecek bir site ise mantıklı olabilir çünkü rakipleriniz de aynı şekilde ilerleyecektir büyük olasılıkla.

Teşekkür ederim.
yorumunuz için teşekkür ederim. Öncelikle web sitem tib engeli yiyebilecek bi site değil, yani en azından ben öyle düşünüyorum. Sonuçta tib bu belli olmaz, github'a engel koyan bi kurum benim web siteme de engel koyar mı koyar
Öte yandan web siteme günde 100 civarı hit geliyor ve tabi bunu düşünerek bende cıkını çıkarmadan yani bi anda 1k hit göndermek yerine önce günde 100, sonra 200, sonra 300 vs vs diyerek gitmeyi düşünüyorum. Bugün gerçekten 1k hit gönderdim ama sadece search console tarafını merak ettiğim içindi. Yani search console bakalım 1k hiti görecek mi diye bi anda tavana vurdum. Search console görsün yada görmesin düşürücem 100 hit göndericem.