Hunper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler. Aslında ben youtube'da yayınlayacağım eğitim setim için hem bir başlangıç olsun hem de bu konuda bir şeyler sormak isteyen insanlar olursa sorularına cevap verebilmek için yayın açmıştım. Daha önce kanalımda spesifik konularda birkaç video atmıştım zaten. Çok yakında sıfırdan paylaşmaya başlayacağım için böyle bir yayın açmak istedim. Kitleye ulaşma gibi bir niyetim olmadığı için bu konuda pek kaygı duymuyorum. Zaten az izleneceğinin farkındayım demek daha doğru sanırım. Tavsiyeleriniz için tekrardan çok teşekkürler.
Rica ederim, son olarak bir önerim var Bu da olursa kendi yeğenlerime kaynak olarak göndermeyi düşünebilirim.

Youtube'de olanlar genelde eski veya eski anlatımı mevcut. Resmen salağa anlatır gibi anlatıldığını düşünüyorum Dersi alacak kişi ilk defa bilgisayar kullanmıyor, yazılıma ilk defa başlıyor Bir eğitim de şunu gördüm ilk 3 videosu HTML nedir ? Nerelerde Kullanılır ? Hangi programlar gerekir diye başlıklar var Tamam bunlar olmalı ama 3 video 30 dakika olursa ve böyle başlangıç olursa rezalet olduğuna inanıyorum dakikalarca notepad editörünü nasıl indirileceğini, nasıl kurulacağını anlatan dersler var Zaten bir ders hazırlarken kitle de seçmelisin. 0-15 yaş seçiyorsan yap ama 15+ seçiyorsan kursiyeri salak yerine koyma D: Bir editör seçin ve indirin diyip geçin Benim önerim nodepad++ falan da diyebilirsiniz max 30 saniye D: İnsanları araştırma itmek daha verimli kılacaktır.