HasanAYT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu gibi eğitim videolarını kitle kazanmadan canlı vermenin size yararlı olacağını pek düşünmüyorum önce aşırı sağlam, piyasadan özgün ve şahsınıza özel anlatım ile bir eğitim serisi hazırlayarak fazlaca kitle edinebilir ve CV'nize ekleyebilirsiniz. Ardından Canlı yayını youtube üzerinden yapmanız daha mantıklıdır diye düşünmekteyim. Twitch ve dlive gibi platformlarda tutunabilmek için sizin yaptığınız içeriği yapmamak gerekiyor.

Bir de bence eğitim verenlerin eğitim başında veya eğitim açıklamasında kendisinden ve kendisinin yaptığı projeleri koymalı. Sağlam kitle bunu ister. Bugün Yazılım mühendisliği okuyan, hiç bir projede yer almamış sadece kendi blogunu veya sitesini tasarlamış kişiler başımıza eğitmen oldular.
Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler. Aslında ben youtube'da yayınlayacağım eğitim setim için hem bir başlangıç olsun hem de bu konuda bir şeyler sormak isteyen insanlar olursa sorularına cevap verebilmek için yayın açmıştım. Daha önce kanalımda spesifik konularda birkaç video atmıştım zaten. Çok yakında sıfırdan paylaşmaya başlayacağım için böyle bir yayın açmak istedim. Kitleye ulaşma gibi bir niyetim olmadığı için bu konuda pek kaygı duymuyorum. Zaten az izleneceğinin farkındayım demek daha doğru sanırım. Tavsiyeleriniz için tekrardan çok teşekkürler.