idrisselvi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Wisecp mevcut temasında tarafımıza bu konuda bildirim yapan olmadı, eğer internet hızınız veya kullandığınız cihazın donanımı, modern javascript ve jquery eklenti ve kütüphaneleri destekleyebilecek pozisyonda değilse, görüntülerken bir miktar kasma yaşayabilirsiniz. Tema tasarımı ile ilgili zevkler ve renkler tartışılmaz. Tema konusunda @SektorelTema; elini taşın altına koydu ve bu konuda hazırlıkları mevcut. Yakında bilginiz olur. İlginiz için teşekkürler.

WISECP denemiş miydiniz? Denemediyseniz ilk fırsatta bekleriz.

Whmcs'yi veya onu bunu geçme gibi bir iddiamız yok, biz elimizden gelen en iyisini yapmaya çalışıyoruz ve bu konuda gece/gündüz çalışıyoruz. Ek olarak Whmcs, tema, eklenti ve modülleri genelde kendisi değil geliştiriciler hazırlıyor. Keşke bu konuda bizim yazılımcılarımız da elini taşın altına koysa, biz bunun için gereken desteği sağlamaya zaten hazırız. Çok kısıtlı şartlar ve koşullar altında, sıfır yatırım ve destek ile, tamamen kendi öz sermayemiz ve kazancımız ile birşeyler yapmaya ve bu projeyi yürütmeye çalışıyoruz. İnanın bu hiç kolay değil.

Değerli yorumunuz için teşekkürler.

Sevinelim mi üzülelim mi bilemedim. Yine de teşekkürler.

Lütfen whmcs de olan fakat wisecp de olmayan şeyleri yazar mısınız? Biz de buna göre notlarımızı alalım ve sistemi daha da geliştirelim. Fakat, Whmcs de standart olarak bulunmayan, Wisecp de mevcut olan şeyler üzerinden ilerlememelisiniz. "Whmcs de bu var, Wisecp de yok. / Wisecp de bu var, Whmcs de yok" şeklinde +- yapmalısınız.

İlginiz için teşekkürler.

Görüşleriniz için teşekkür ederim. Pişmeyen konuları belirtirseniz ona göre gereken notlarımızı alalım ve pişirelim. Eğer tema için diyorsanız yukarıda güzel bir haber verdim. Modül ve eklenti için diyorsanız gece/gündüz çalışıyoruz. Daha çok seçenekler sunacağız.
Siz yine de bir deneme lisansı oluşturun ve gerçekten kullanıyor gibi deneyin.

Değerli yorumunuz için teşekkürler. Lütfen dayatma olarak gördüğünüz şeyleri belirtin ki buna göre gereken aksiyonu alalım.

Olumlu/olumsuz görüş bildiren herkese teşekkür ederiz.
Zaten işinize saygı duyuyorum ve azimli olduğunuzu biliyorum. Ancak karşılaştırma yapacak olursakdediğim gibi ehmcs daha iyi