protas34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üslubumda herhangi bir küfür ya da aşağılama bir konuşma yapmadım demem o ki uzmanım diye anlaşma sağlıyoruz ama reklamı onaylamayı bile yapamayanlar var ben onlar için dedim mutlaka burada uzman kişiler vardır sektörü söylediğimiz halde rekabetli Ama bu dediğimizi kaleye almıyolar sonradan hocam sizin sektörümüz rekabetli başta söylüyoruz
Uzmanlık ayrı bir şey, sektörü bilmek ayrı bir şey, rekabet apayrı bir şey. Siz burada tüm reklam verenlere laf ediyorsunuz; konuştuğunuz cümleyi mantık çerçevesinde okursanız zaten bu kadar kişinin neden tepki gösterdiğini anlarsınız. Sektörünüz rekabetli olabilir bu gayet doğal, siz nasıl her sektöre hakim değilseniz nakliyat işi hariç bir sektöre girince bocalayacaksanız daha önceden o sektöre hizmet vermemiş kişilerinde bocalaması normaldir. Belki adam size laf anlatamıyor sorunun hiç sizde olduğunu düşündünüz mü? 3-5 liranın lafını yapmak yerine adam gibi bütçe ile tüm gün reklam yayınlamayı deneyin. İlla 1. sırada olacaksınız diye bir kaide yok. Zaten google'de sizi sürekli birinci sırada tutmaz. Bunun için bütçe kavramı ile iş yapıyorlar. Bütçeniz azaldıkça reklamlarınız o yüzden sıra düşer yada rakiplerin bütçesi bittiği için sıralama yükselir. Burada bir sürü etmen vardı, Finansal geçmiş, Sayfanın açılış hızı, Reklamın ayarlanış biçimi vs. - Ki zamanında istanbula nakliyat sektöründe hizmet vermiş olan biri olarak söylüyorum, nakliyecilerin %90'ı reklamlarınıza tıklayıp kapattırıyorlar geçersiz tıktan dolayı. Geçersiz tıklamanın iadesi gün sonunu bulabilir. o yüzden sorunu optimizasyonda veyahut kişilerin bilgilerinde değil kendi bütçenizde arayın.