ErdeM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://prnt.sc/nongcv

Yatırdığımızı söyler mi hiç
MaşAllah hocam

ASametYildirim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kumarın her türlüsünü sevmem zaten maçlar ile de aram yok ancak cahillik mi desem bilemiyorum arkadaş ayağına maçtan bir nebze anlamama rağmen toplamda 100tl gibi bir para kaybettim.

Bir ara tamam bu son diyordum ama kendimi tekrardan iddaa oynarken buluyordum. Allah'a çok şükür bu güne kadar 1 kere bile kazanamadım ve artık 1 kuruş dahi olsa oynamıyorum.

Benim zarar 100tl civarı, belki az gibi gözüküyor ama keşke bu parayı lokantalarda yemek yiyerek çar çur etseydim de kumar müessesine para kazandırmasaydım diyorum.

Not: Bunları yazarken kendimden çok utanıyorum. Keşke hiç oynamasaydım.
Keşke durumum aynı olsa hocam vallahi. Çok şanslısınız, aman düşmeyin bu batağa 100 tl ile kalsın kaybettiğiniz.

TheMask adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
vallaha 4 yıldır oynuyorum tamamen futbol hastalığından kaynaklanıyor ama benim oynamam, salakça ingiltere danimarka (nedense ne alakaysa) italya fransa ispanya liglerini takip ederim liseden beri. dedim hadi oynayım. ne yapıyorum her türkiye ligi başladığında 100tl yatırıyorum.
param bir kere sıfırlandı ondada bir dahaki sezona kadar bekledim yatırmadım para.

ben zevk alıyorum kaybetsemde kazansamda mesela geçen hafta barcelonaya verdim 50tl yener diye liverpool her gol attığında sevindim
ama benim bir kuralım var kasa ne zaman 800tl olursa 700tl sini çekiyorum. 100tl ile devam ediyorum
25tl lik kuponlar yapıyorum 3veya4lü (hiç bir zaman 25tl üstü kupon yapmadım 4 yılda)

şimdi baktım mesela sezonda toplam 4500tl de çektiğim de olmuş 600tl de ne yapıyorum o parayla kedilere mama alıyorum hergün 2 kilo mama dağıtıyorum ben kazanırsam kedilerde kazanır

1000 alsam neden 2000 olmasın demek benim en büyük problemim bu işte hocam. Fazlasını istedikçe avuçtaki tükeniyor