Lise sonda teknik lisedeydim adam kalmadı okulda hiphop takıldığım seneler, dediler ülkü ocaklarına bizim endüstri mesleğe başkan lazım, arkası sağlam sözü geçen birini başkan yapın. Bana teklif geldi Ne anlamışım ben 17 yaşındayım karı kız peşindeyim dans ediyorum akıyorum hergün dedim kulağa farklı geldi, dediler sen gel adamda toplarsın. Okulun yarısı ben nereye onlar oraya okulda zaten popülerim, yıldızlar milli takımındayım güreşçiyiz diye çekiniyo herkes. Gittik oldukta okul reisi dediler ayakkabıları değiş pantolon değiş ağır takılacan, 2 hafta gitti sonra her gece seminer sıkmaya başladı sıkıldım kızlar dışarda bekliyo ben orda vaaz veriyorum dedim yok bırakacam ben falan dediler yok bırakamazsın öyle böyle tartıştık, 10 gün ben gitmedim ocağa. chat yaptığımız zamanlar nerden buldularsa öğrenmişler benim nicki 2 3 gün bi kızla konuştum meğer kız bunların tanıdığı bana randevu verdi şurada buluşalım diye gittim bende süslenip. Kaç kişilerdi hatırlamıyorum ama domuza vurur gibi vurdular beni ambulansla hastaneye ağzım burnum patlamış Sadece giderken birinin ocağa giriş var çıkış yok aslanım dediğini duydum bi o kalmış aklımda.

Allah yardım etti iyileştim sonrası zaten ocak sakinleri için hiç hoş olmadı ne lise başkanları kaldı ne üniversite masa başkanları kaldı dayak yememde emeği geçen kimler varsa ama, tüm takım toplandık 12 güreşçiyiz kimi denklersek indiriyoruz 3 gün sürdü bu olay. Sonra büyükler araya girdi mhp edirne il başkanı bizi çağırtmış topladılar okul müdür yardımcısı vs olaylar uzayacak çünkü bende gidip şikayetçi olacam dedim savcılığa beni zorla tutamazsınız siz ocakta. Olayı orada kapattık o sene kavga ettiğim ağzını burnunu yer değiştirdiğim insanlarla ailecek görüşüyoruz şuanda Çocukluk diyoruz yaşadık hatıra kaldı.

Bikerede direkten döndüm 16 yaşındayken 19 mayıs çalışmaları yapılırken kıza laf attım güldü numarasını istedim gerizekalı dedi bana bende küfrettim meğer aşiretmiş bunlar Beni set boyunda bi sıkıştırdılar allahtan kondisyon sağlam ama nasıl kaçıyorum yakalasalar mantar gibi türüyolar öldürecekler. Sonra okula gelmişler beni almaya 7 kişi endüstri mesleğe girmişler sonrasını anlatmayayım Anılar canlandı valla güzel konu açmışsın eyv