Öncekikle hayılı Ramazanlar. Büyük bir tartışma yaratacağını düşündüğüm uzun zamandır açmak için beklediğim konuyu sizlere aktarıyorum.
Biyografi üzerine açmış olduğum bir wev sitem var. Çok şükür hatırı sayılır derecede kazanç sağlıyorum. Haliyle rakipleri es geçmemek ve gözlemlemek; sıraları, girmiş oldukları içerikler, paylaşım sayıları ve ahrefsh raporlarıyla.
Gelelim başlığımızın dikkat çeken sorusuna;
Biyografya.com adlı web sitesi, içeriklerinde örnek veriyorum kimdir, kaç yaşında gibi anahtar kelimeler paylaşmıyor. Diğer rakipler ve ben dahil anahtar kelimeleri orantılı şekilde kullanıyoruz Ek olarak özgün görsel ve H2, H3 vb etiketlerle besliyoruz. Sonuç;
biyografya.com sürekli ilk sırada çoğu kişide. Bir diğer rakip ise yine h1, h2 gibi etiketler kullanmayıp ek olarak paragraf dahi eklemiyor. 300 kelime değil 100 kelimelik yazılarla ilk sırada yer alıyor.
Soruyorum,seo da hep h1 h2, anahtar kelimeyi yazıda geçirmek başlıkta geçirmek, siteyi güncel tutmak... bunları yapmamıza rağmen neden önlerimizdeler? Bu nası oluyor? SEOyu biz mi yanlış bildik?