UMSGBTM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Artık standart kalıplar halinde milleti salak yerine koymalarına dayanamayıp bu konu hakkında cimer'e araştırılması için şikayette bulundum. Her aradığımda "girdiğiniz internet sitesi yavaş, modeme kablosuz bağlanıyorsanız yavaş, modem uzaksa yavaş.. " vb.. Vatandaşı salak yerine koyan bu cümleleri sanki hiç bu işlerden anlamıyormuş gibi yiyordum. Ordan hız güncellemesi vb yapıyorlardı gene 1mb yerine 5-6 mb internet alabiliyorduk. Artık işi iyice zıvanadan çıkarmışlar milleti tamamen aptal yerine koyuyorlar. Mesela bana verdiği hız değerini meğerse ben güvenlik bilgilerini vermeden göremiyormuş ordaki arkadaş, kim olduğumu ne iş yaptığımı felan söyleyince girip verebildi istediğim değeri oysa bu bilgileri almadan bir değer vermişti bana Bu arada teknik servis için kayıtta açtıramıyorsunuz yetkili birisi ile de görüşemiyorsunuz sonuç sizin girdiğiniz internet sitesi yavaş ttnet'te bir sorun yok

Bu olaydan bıktığım için cimer'e araştırılması için şikayet yazdım. En azınan cimer tarafından bir tepki görürseler insanları salak yerine koyamazlar.
Kimi kime şikayet ediyosun hocam adamlar borçlarını ödeyemedi ama devlet bi kılıf uydurdu devam ediyolar büyük şirket bunlar cimer takmaz bile gelen mesajları emin ol.