EdizKaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fiyat pahalı vereceklerini zannetmem
sizce ne olabilir fiyat?

V3SC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dosya paylaşımı yapılmayan bir yazılımda fiyat bence pahalı.

Kullanıcılara Proxy konusunda yardımcı olabilirsiniz piyasadaki çoğu site proxy sıkıntısı çekiyor örneğin. ( fiyat bu olacaksa eğer )
dosya paylaşımının zararlarını biliyorsunuzdur bizlerin aylarca verdiğimiz emeği saniyeler içinde hiçe sayıyorlar.
dedigim gibi piyasadaki panellerin üstünde bi panel olacak ki olmazsa zaten yapmazdım aynısı var derdim.
proxy konusunda zaten ben belli bir proxy hakkı vereceğim her ay üstünü isteyen admin den ekleyecek kendisi.

Roniga adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fiyat pahali.
Boyle bi dusuncen varsa zaten yapmamalisin
Islem hacmine gore sunucu kullanman gerek, tamam ben 1k ya aldim 40 50k useryapacagim sana maliyeti 300 ise 3k olacak. Prox destegi alt yapisal olarak hic girmiyorum bile.
Yazilimdan cok sunucusal olarak ayar cekip ince ayar yapman gerekiyor.
Herkes ayni islem hacmineve butceye yada hizmete tabi tutmayabilir. Ben alirim 3.5k kadar butcem o kadardir o kadar usrr kasip sahsi kullanirim ve aylik 1k beni maliyeti karsilamadi icin asar.
Guncelleme cok sikinti bi ekip. olmasi yada piyasaya cok hakim olman gerekiyor,10 yil php isi yap ama sosyal medya tamamrn farkli birsey 2 gunde biktirir sana bedeli cok kotu olabilir.
Vsvs uzatabilirim..
nasıl bir düşünce?
zaten sunucuları kendileri alacak sadece bilgiler bende olacak herkes kendine göre sunucu alacak.
güncellemeler konusunda sıkıntılar illaki olacak hangi sektör de hangi işte yokki önemli olan hızlıca çözüme ulaşmak.
siz sanırım sunucu sabit herkes orada olacak sandınız.