protas34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben reklamimi ilk siralarda çikarabilirmisiniz diyorum adamlar bana sadece optimasyon yaparim diyorum onu ben yapiyorum zaten sen bu işin ehli OLAN BİRİNİ istiyorum BİLDİKLERİMİ ZATEN ÇOK İYİ BİLSEM KENDİM REKLAM AÇARIM İLK SIRALARDA

Şimdi Konunuzu baltalamak gibi bir niyetim yok ama size şunu diyeyim ben:-) Hocam iyi hoş güzelde uzmanın işi nedir:-) kampanya optimasyon yapar doğru kitleye ve doğru müşteriye sizi ulaştırır.Uzman demek cebinden para vererek sizin reklamı üst sıraya taşımak demek değildir. Siz biliyorsanız siz yapacaksınız ozaman tutup da uzman arıyorum demiyeceksiniz rakip firma anahtar kelimesine 5 tl verirken siz onun üstüne vermezseniz:-)zaten birinci sırada olmazsınız hocam işin ehli olan ne yapacak farklı bişeymi yapacak ancak ne yapar size söylüm tutar illegal olarak ödeme yapar siz adama 400 tl bütçemi verdiniz adam tutar 800 tl bütçe verir günlük olarak tıklama başınada 10 tl verir ozaman üst sırada olursunuz başka bunun bir izahi yoktur.Ads Reklamlarında ilk sayfanın 1 kafada olmasına'da gerek yok 2 sıradaki ve 3 sıradaki kişiler daha iyi sonuç alırlar. Sizinde Dediğiniz gibi siz biliyorsanız siz yapacaksınız başka yapıcak bişi yok.