Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar arasında paranın lafı olmaz. Tabi çok can dost bi arkadaş değilsiniz belli ki. Konunun açılmasından öyle görüyorum. Şimdiki dostluklar hep alaturka olmuş. ✔
Hocam sırf sınıfta diye arasıra konuşuyoruz normal olarak dışarda felan gezmeyiz yani

TIRED adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hemşerim umarım aynı kişiye borç vermemişizdir. Ben borcu verirken 1.8 di şimdi 6 oldu hala borcumu alamadım taktik varsa bana da söyleyin
Geçmiş olsun

ezaman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
  • Bakara Suresi, 280. ayet: "Eğer (borçlu) zorluk içindeyse, ona elverişli bir zamana kadar süre (verin). (Borcu) Sadaka olarak bağışlamanız ise, sizin için daha hayırlıdır; eğer bilirseniz."
Kişisel Yorumum: Kişinin durumu yoksa o parayı kafanızdan silin. Kişinin durumu var ise; "bana borcun vardı unuttun sanırım şu zamana kadar verirsen sevinirim" diyin. Sonuç alamazsanız sadaka verdim sayıp o kişi ile ilgili kafanızda bir kanaat belirleyin. Sonrasında size helalleşmek için gelirse yine de kapınızı açık tutmayı ihmal etmeyin.

Hayırlı Ramazanlar.
Hocam çocuk hergün güzelce sıgarasını içiyor dışarlarda geziyor. Zor durumda olan biri Balo'ya gitmek için para istemez diye düşünüyorum.