Yaserckr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir mobil uygulama yayınladım. Bu uygulamayla yarışmaya katılacağım aynı zamanda da o uygulamayı reklamla geliştireceğim ancak yarışma 2 ay sonra sonuçlanacak ve yarışma sonuçlana kadar reklam yapmasam da olur.

Sorum şu:

Uygulamayı yayınladım reklamı 2 ay sonra yapıp indirmeleri 2 ay sonra getirsem trendlere vs çıkmada sorun teşkil eder mi?

Yoksa trendlere çıkması için reklama şimdiden mi başlamalıyım? Yayınların yayınlanmaz trendlere çıkması için hemen indirim alması gerekli mi?
Merhaba mobil uygulamanızda reklam getirisi sağlamayı düşünüyorsanız mobil uygulamanızın popülerlik ve aramalarda çıkması açısından bir yaşı yani belli bir zamandan beri yayınlanmış ve yorum v.s gibi müşteri deneyimlerini analitik olarak aşmış olmalı tabi parayı basıp uygulamanın haricen reklam kampanyalarını yaparsanız o ayrı fakat size tavsiyem biran önce markette yerinizi almanız ve yorumla alakalı indirmeleri artı yorumları ve hatta bazende fazla abartmadan olumsuz yorumları şimdiden başlatmanız ki belli bir müşteri deneyimine ve puanlamasına ulaşması açısından bu alt uygulama iyi olacaktır. popülerlik seviyeniz artacaktır. Tabi bu sadece bir tavsiye benim mantığımda oluşmuş bir cevap siz kendiniz ne yapacağınızı aslında daha iyi bilirsiniz...