SAGLIK SORUNLARI NEDENIYLE IS ALIMI BIR KAC GUN KAPALIDIR

Onemli: Adsense alana kadar Tarafimdan hosting saglanmaktadir, Adsense alim ardindan adsenseiniz size devredilecektir, Hosting hizmeti dahil degildir

BAZI MUSTERI YORUMLARI

esayilgan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 Adet Site için hizmet alınmıştır, sitemizi hızlıca hazırlayıp onaya sundu.
ilgili ve işini severek yapan bir arkadaş
onay kısa süre içinde geldi
teşekkürler..
ectinhaiN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet onay alındı. 2 adet için daha anlaştık.
Semih1453 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 Adet Site için hizmet alınmıştır.
25 mayısta hazırlıklara başlandı.
31 Mayıs onay alındı.
İlgi ve alakası için teşekkür ediyorum tekrardan
omerraker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Onay alınmıştır çok teşekkür ediyorum, 5 site için daha anlaştık.
Agoge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisini foruma davet ederken bir çok kişiye iyi hizmetler vereceğini biliyordum, dürüst ve güvenilirdir, gözünüz arkada kalmadan calısabilirsiniz.
onurbesen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaştan adsense onay hizmeti aldım.Sistemin kurulumundan sonuna kadar hiç bir sorumu cevapsız bırakmadı ve oldukça ilgiliydi.Bugün itibari ile de onay maili geldi.Buradan bir kez daha teşekkür ediyorum
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kafayi yicem 2 haftadir alamiyorum red veriyor saçma sapan hocamdan Allah razi olsun 3 gün önce söyledim kendisine bugun sabah onay geldi saolun hocam
Besiktasliyiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
4 site için anlaştık
2 si oldu 2 site için bayramdan sonra başvuru yapacağız. Hızlı ve ilgili teşekkür ederim dostum
mselimdgn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bugun onay aldım ilgisine çok teşekkür ederim onay dışında muhabbeti hoş bir abi eyvallah abi
Akar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5 domain için anlaştık kendisiyle, seviyeli-kaliteli bir diyaloğu var. Onay süresine göre devamında da çalışmak isterim. Teşekkür ediyorum.
Masske34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ilk ticaretimizi yaptık, sonuçlarını paylaşıyor olacağım çok çok ilgili açıkçası sistem olmasa bile , kendisi ile çalışmaktan mutlu oldum
JPinkman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocamla şimdilik 4 site için anlaştık. Başını çok ağrıttım her soruma sabırla cevap verdi çok teşekkür ederim, sürekli çalışmak dileğiyle.
michaelscott adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adsense onayı alınmıştır.
beskazali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 site için anlaşıldı ve onay alındı.

İşinde iyi ve çok ilgili biri gözünüz kapalı hizmet alabilirsiniz.
Bybitter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle Doğum Gününüzü Tekrardan Kutlarım
ben ve arkadaşım 2 adet onayı bugün aldık hayırlı olsun.
size çok çok teşekkür ederim bir insan bu kadar anlayışlı olabilir tabi adsensemi dahi açtınız
ozituR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu adam bu işi biliyor. gerçekten de işin ehli biri. daha önce bir kaç defa uğraştığım fakat onay alamadığım domaine 2 saat gibi bir sürede onay geldi. çok şaşırdım. aldığı parayı sonuna kadar hakediyor.

ectinhaiN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisini tek geçerim. Her onay aldığımız domaine ticaret puanı atsaydık yorulurduk heralde.
Mentha06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 aydır yoğun çaba sarfettiğim ve adsense onayı alamadığım siteme Aina hocamın sihirli elleriyle bugün onay almış bulundum.. İşlem yapıldıktan sadece 2 gün sonra sonunda bende onay alabildim. Buradan da çok çok teşekkür etmek isterim kendisine..

Onay almakta zorluk çeken arkadaşlar için gerçekten tavsiye ettiğim tek kişidir kendisi

omerraker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Bir onay daha aldık hocamla teşekkür ediyorum kendisine
keymaker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaştan adsense onay hizmeti aldım.Sistemin kurulumundan sonuna kadar hiç bir sorumu cevapsız bırakmadı ve oldukça ilgiliydi.Bugün itibari ile de onay maili geldi.Buradan bir kez daha teşekkür ediyorum
sametu55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 adet domain onayı için anlaşılmıştı, 1 tanesi 1 gün dolmadan onay aldı Diğerini bekliyoruz. Teşekkür ederim.
okitayss adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 Onay alındı 5 onay yakında gelecek hızlı ve başarılı..
ozituR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu adam bu işi biliyor. gerçekten de işin ehli biri. daha önce bir kaç defa uğraştığım fakat onay alamadığım domaine 2 saat gibi bir sürede onay geldi. çok şaşırdım. aldığı parayı sonuna kadar hakediyor.

ByMsKN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş ile adsense onayı için çalışıldı. İlgili biri. Kısa sürede halletti.
Ahmedy55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 adet site için hizmet alındı. Hızlı kurulum ve onaya gönderdik. 1 tanesi onaylandı. Diğerleri de onaylacak gibi duruyor.

Şimdiden teşekkürler
sametu55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 Adet domain için anlaşmıştık ikiside onay aldı. Teşekkürler
Ahmedy55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Diğerleri de onaylandı aynı gün içerisinde
Anglo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2ad onay aldık. Kendisiyle uzun süredir konuşuyoruz. Abi kardeş gibi olduk. İşinde kesinlikle profesyonel birisi.
e2ral adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 adet domain için anlaşmıştık 1 hafta önce galiba domainler onay alsın almasın inanılmaz ilgili bir arkadaş alakalı/alakasız her soruma samimiyetle cevap veriyor yönlendiriyor.
ganisen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş ile 4 domain onay için anlaştık. ilk site onayı 4 günde geldi darısı diğerlerinin başına
Not : onay gelen siteyi ben birtürlü onaylatamamıştım .
TARIKGVNC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hizmet alindi domain onaylandi tskler
MCfrim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocamla 20 domain için anlaşmıştık bir hafta geçti onaylar gelmeye başladı gayet ilgili ve işini düzgün yapan bir arkadaş