Normalde bu konuya genel itibariyle memnunum yazmıştım ama sildim. 2015 yılından beri çalışmama rağmen dün ilk kez "planlı bakım" adı altında 2 siteme 02:40'dan beri ulaşamıyorum. Destek talepleri hızlı cevaplanır evet, bu sefer de hızlıydı ama karşımda sanki bana otomatik bir cevap yazarmışcasına duyurulara bakın orada açıklandı gibilerinden sürekli tek düze cevap verildi.

Normalde bakım yapılsa dahi müşteriyi kesintiye uğratmamalı bence hadi diyelim kesinti oldu böyle direkt saatlerce olmamalı ki duyuruda zaman zaman ibaresi var. Şu saat oldu hala yok siteler 8'i bekliyorum yeni talep açayım belki yeni birileri gelir bakar diye. Eskiden sorun olduğunda çok hızlı çözüm sağlayan bir firmaydı. Bir süredir kesinti olmadığı için sıkıntı yoktu ama bu planlı bakım adı altında saatlerce kesinti ve hala gelmemiş olması benim düşüncelerimi biraz değiştirdi. Ek olarak dediğim gibi talepler hızlı cevaplandı ama dün konuştuğum kişinin tek düze tavrını da beğenmedim.

Edit: 07:55'te ilk sitem geldi. Öbürünü bekliyoruz bakalım oda gelir herhalde ama çok uzun bu kesinti ciddi bir eksi bence.
Edit2: 09:20 ikinci site de geldi.