Bende Bayram APUHAN yılmaz ERES
https://archonph.com/ sitesinin sahibi Emre Tümer tarafından d-o-***-dırıldım ve bu şahıslar bu paylaşımdan dolayı mahkemeye vermekle bizleri tehdit etmişler hiç beklemeyin hemen verin burdan Türkiye Cumhuriyeti Savcılarına suç duyurusunda bulunuyorum bu şahıslar bizleri dolandırıp paralarımızın üzerine çökmüşlerdir.yapmış oldugumuz yazışmalar elimde mevcut bizzat yılmaz eres bana banlanan bir sitenin tekrardan onay almıyacaganı eger google bu siteye tekrar onay verirse paranın iki katını verecegini iddia etti ve ben yapmış oldugum başvuru neticesinde yeniden aynı domain üzerine yeniden onay aldım burdan savcılarımıza açık çagrı yapıyorum eger gerek gördükleri takdirde elimizdeki watsap yazışmalarını ve sesli telefon görüşmlerini vermeyi kabul ediyorum bu ülkedeki adalete güvenmek ve *********** ve hırsızların cezalandırılmasını talep ediyorum iki kişinin tüm konuşmları yalanlarını bir bir ortaya koymaktadır bize önce kopya içerikten banlanıdınız dediler sonrada akron firmasında ismini fahrettin olarak belirten şahıs bana player butonundan banlandınız dedi şimdi bizi mahkemeye vermekle korkutup susturacaklarını sananlara sesleniyorum ben cezam varsa çekmeye hazırım sizde mahkemeye vermekten çekinmeyiniz bizim işimize gelecektir ilk talebimiz google tarafından karşı tarafın bu tarz bir kesinti olup olmadıgına dair yasal yollardan belgemizi talep ederiz ayrıca hak yerini bulacaktır yılmaz eres ve akron firmasının atmış oldugu karşılıklı yalanları bir bir belgeleri ile ortaya koymaya haızırız kamuoyuna saygı ile duyrulur