Scarecrow adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkesin dili var banlanılan hesap girip şikayet konusu açabiliyor varsa bir kanıtı, konu açabilir.
Değişik bir bakış açısı.
Banlanılan kişi suçsuz ise kendi suçsuzluğunu ispatlamak zorunda kalmalı diyorsunuz

hibravez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ama bazen bakıyorum kanıt yok, sadece itham ve bir kaç rastlantı üzerinden suçlamalar yapılmış ve buna rağmen "sadece incelenmesi lazım, suç atmıyorum" tarzında yapılan açıklamalar
Aynen öyle
Mesela Bu Konudaki gibi
Jurisconsult adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Delilsiz ithamda bulunduğum için ceza vermeyin lütfen

HAZARFE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Saçma bir konu olmuş, konu açılması bence mantıklıdır.

A kişi şüpheli üyelik konusuna gelip ticaret yaptığı veya d0landırma girişiminde bulunduğu birileri görüp bilgi yazabilir. Zaten yönetim marketten ekmek sipariş eder gibi kimseyi banlamıyor. Kanıtlar inceleniyor ve yeterliyse ban yiyorlar. Ayrıca herşey daha şeffaf oluyor.

Arkaplanda incelenen log kayıtları ve yılların tecrübesi yönetimde var.
Bu şekilde açılan konular olmasa sizde çoktan dolandırılmış olabilirdiniz.
Siz konuyu yanlış okudunuz veya yanlış anladınız. Ben yönetim üstünü kapatsın veya hiç bir işlem yapılmasın demiyorum. Dikkat ederseniz ÖRNEK konu vermişim.
Şimdi @Free_EyeS; denen arkadaş kendi suçsuzluğunu ispatlamak zorunda kalmıştır ve foruma geri dönmüştür.
Sizce bu adamın BAN CEZASI haklımıydı ?
Konuyu iyice okursanız varsa bir şüphe Yönetim ile temasa geçilip delillerini sunarak banlatabilirler diyorum
Yani Şikayetim Var bölümünde show yaparak "DİKKAT DİKKAT MULTİ ŞÜPHESİ", HEY MİLLET BİR TANE DAHA MULTİ BULDUM" vs. Saçma konulara maruz kalmayız.

Şİkayetim Var Bölümü bildiğim kadarıyla mağdur olanlar tarafından konuların açılması gereken konulardır ŞÜPHE DUYAN KİŞİLERİN KONU AÇMASI GEREKEN YER DEĞİL.