Neden hocam

Herkes yaptığı için mi yoksa insanların daha dikkatli olduğu için mi böyle düşünüyorsunuz?
Drop shipping siteye seo yapılması amaçtan sapmak gibi oluyor. Drop shipping'in amacı stok tutmadan örn : çinden 5$'lık ürünü amerikada birine 15$'a satmaktır. Reklam bütçesi ve ödeme kesintileri ayarlanarak stok tutmadan aracılık ile belli miktarda kazanç elde etmektir.
Sıralamada ilk sayfaya gelip belirli bir satış oranına erişirseniz her sektörde kazancınız fazla olur

Ürünü bizim üretmemizden geçtim stok bile tutmayarak (kargo vs) iş yükünü azaltarak sadece reklam ile kazanç elde etmeye çalışıyoruz.
Reklamı çok iyi optimize ederek nokta atışı ile facebook üzerinden ürün satışı yapılabilir diye düşünüyorum ama elimize kalacak miktarı pek kestiremiyorum

Daha önce denediniz mi?
Drop shipping sadece yurtdışından ürün getirerek yapılmıyor. Xml alarak da yapılıyor ki, ülkemizde çok büyük bir kısmı drop shipping i bu yolla yapıyor. Sizin belirttiğiniz gibi yöntem ve sektörler haricinde xml ile yapılan drop da reklam bütçesi ayırmak zarar etmek demektir.Kaldıki 5dolarak getirilen ürünü 15 dolara nasıl satacaksınız ? Dolar ülkemizde 6 tl yi aşmış durumda, o yüzden ürün fiyatınız da yüksek olacaktır. Drop shiping de sektör kar marjı yüksek bir sektör değilse, reklam verilerek zarar edilir.