Şahsi fikrim bu trenin geçtiği yönünde. Takipteyim.
Neden hocam

Herkes yaptığı için mi yoksa insanların daha dikkatli olduğu için mi böyle düşünüyorsunuz?
Benim şahsi fikrim şu yönde seo çalışması drop shipping te en önemli unsur bence. Siteniz anahtar kelimelerinizde 1. sayfada ise kütür kütür ürün satar güzel de paralar kazanırsınız. Ama siteniz birinci sayfada değilse drop shipping yapılmaz. Çünkü kar marjı kendi üretip sattığın ürüne göre düşük olduğundan reklam vererek ürün satmak mantıklı değildir. Drop shipping yapacaksanız, kendi anahtar kelimelerinizde 1. sayfanın üst sıralarında olmalısınız yoksa zor kazanırsınız. Yani drop shipping te çok yüksek kar marjı olan sektörler hariç, anahatar SEO 'dur.
Drop shipping siteye seo yapılması amaçtan sapmak gibi oluyor. Drop shipping'in amacı stok tutmadan örn : çinden 5$'lık ürünü amerikada birine 15$'a satmaktır. Reklam bütçesi ve ödeme kesintileri ayarlanarak stok tutmadan aracılık ile belli miktarda kazanç elde etmektir.
Sıralamada ilk sayfaya gelip belirli bir satış oranına erişirseniz her sektörde kazancınız fazla olur

Ürünü bizim üretmemizden geçtim stok bile tutmayarak (kargo vs) iş yükünü azaltarak sadece reklam ile kazanç elde etmeye çalışıyoruz.
Reklamı çok iyi optimize ederek nokta atışı ile facebook üzerinden ürün satışı yapılabilir diye düşünüyorum ama elimize kalacak miktarı pek kestiremiyorum

Daha önce denediniz mi?