hackxien adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Saçma sapan futbolcuları alıp,menajerlerine para yedirirken bize mi sordular? Bir Galatasaray taraftarı olarak aynısı bizim takımın başında olsa ve para isteseler günahımı vermem açıkcası. Bu benim zevkim,desteklerim,giderim formamı alırım o ayrı ama milyon dolarların döndüğü,herkesin çakallıkla cebine para indirdiği bir platformda böyle borç batağına batarsanız 3 kuruş maaşla çalışanın parasına göz dikemezsiniz. Kulüp yönetmeyi bilmiyorsanız o koltukta oturmayacaksınız,batacaksanız da umurumda değil. Satın tüm yabancıları,isterseniz bir alt lige düşün,yeni gençler yetiştirin sıfırdan toplayın takımı,ekonominizi düzleştirin öyle çıkın karşımıza,haketmeyecek topçulara ve onun yancılarına para yedirirken bana sormayanların sonra eyvah biz battık,Allah rızası için bir slimani,diagne parası demeye hakkınız yok arkadaş. Tekrar söylüyorum,kulübü toparlayacak bir yönetimin yoksa zaten geçmeyeceksin başa.Bütün fb kurul,gs liseliler toplansa zaten o borç kapanır ama herkes para koparma derdinde.Evinize bir ekmek daha fazla alın ama bu çakallara para göndermeyin,2 gr akıllı olun.
0 dan başlasa keşke dedğin gibi klüpler ama yokki öyle delikanlı bir adam satsın bütün topcuları yollasın karın tokluğuna oynasın