Ürün durum ve durum 0 a eşit olan 2 kişi var Admin ve Hasan ama sorguda admin dönüyor.
ORDER BY urunler.puan DESC"
Burda puan için DESC parametresini kullandığınız için puanı yüksekten aşağı doğru sıralar . Admin kullanıcının puanı yüksek olduğu için o gelir.
Belki şu şekilde olur..
$sorgula=$db->prepare("SELECT * FROM urunler INNER JOIN urun ON urunler.urun_durum=urun.durum WHERE durum = '0' and id=:urun_id ORDER BY urunler.puan DESC");
while($row =*$sorgula->fetch(PDO::FETCH_ASSOC)) { echo $row['k_adi']; }..
durum = '0' burdaki tırnaklara dikkat
ilgi için teşekkürler ancak hiç bir çıktı vermiyor boş sayfa...
ayrıca durum='0' dediğimiz zaman admin durum lardan biri 0 diğeri 1 haliyle burdaki 0 okuyup bunu geçerli kılıyor
normalde benim kodum çalışıyor ama soruyu nedense kimse anlamıyor yada anlamak istemiyor...
şimdi yukarıda 3 üye var bunlardan urun_id si 0 a eşit ve alt ürünlerinin durum hepsi 0 a eşit olan tek üye var oda Hasan , bu durumda en yüksek puana sahip Hasan ekrana yazılacak diğerleri yazılmayacak
anladığım bu işlem tek sorgu ile olmıyacak durumlar bir diziye aktarılıp saydırıp array_keys ile filtrelemek gibi birşeyler lazım olsa gerek
bu soruyu 10 gündür forumlarda soruyorum çözüm bulamadım şimdilik rafa kaldırdım....