GalaxyShell adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Polimik yaratmak değil tabiki amacımız ama, bahsi geçen firmalar taşıyormu sitelerinizi? Benim bildiğim kadarıyla sunucuyu teslim aldığınızda tek başınasınız. Bunu türk firmaları yapıyorsa ilgilenip müşterisinin sitesini taşıyorsa, zaman ayırıp müşterisiyle ilgileniyorsa bence en büyük, en kral hizmeti alıyorsunuzdur. Sizin belirli yaşanmışlıklarınız olduğu için tabiki size komik gelebilir. Ancak burada kendi pazarımızı savunuyoruz ve şuan bu forumda satış yapıyor ve belirli bir kitleye hitap ediyorsak buna saygı duymalısınız. Sizi mağdur eden firmalarla buradaki işini düzgün yapan firmaları aynı kefeye koyamazsınız. Bu yüzden alaycı görüşünüz hoş olmamış. Saygı çerçevesinde post atarsanız size her türlü cevap verebilirim. Yada yolunuz Antalyaya düşerse ofisimizde çay kahve içmeye beklerim.
güzel dost, ben burada firma ismi vermemişim sen neden üzerine alınır gibi yaptın mesela?

işini iyi ya da kötü yapıyorsundur senin vicdanın iyi yaptığına inanıyorsa bitmiştir kimseye söz düşmüyor ancak siz de biliyorsunuz bu forum ne hostçular gördü. işini iyi yapanla iş yapamayan adamı zaten kimse aynı kefeye koymuyor.

ayrıca şimdi site taşıma mevzu çok büyük bir şey değil. bunu ücretsiz yapıyor olmak hiç bilmeyen adama artı olarak gelebilir. buradaki kendine webmaster diyen adam site taşıyamıyorsa zaten kapatsın bıraksın webmasterliği ne işi var?

sunucuyu aldığımızda tek başımızayız evet çünkü firma ile işimiz yok. firma bize sanal sunucu satıyor bunun dışında taahhüt verdiği bir hizmeti zaten yokki? neden firma ile iletişime geçelim?

ben bugüne kadar vultr için mesela bir defa ticket açtım vps sınırımı yükseltsinler diye.

yani site taşımak vs. bunlar kral hizmet değil anlayacağınız. sitesi olan adam alıp ftp + db yedeğini taşır. üstte de dediğim gibi yapamıyorsa bıraksın bu işleri. elinde internet gibi koca dünya olan webmaster(!) sitesini taşıyamıyorsa yani ne diyim ben ona

mesela yanlış anlamayın lütfen sizden avatarınızdan dolayı hizmet almak istemem. özensizlik belirtisi. tamamen misal, yanlış anlaşılmasın.

hayırlı işler bol kazançlar.