Ergenlik yılları bilgisayar başında geçen birçok insan merak sarmıştır o işlere, eminim burada da çok vardır, tim adı vermiyeyim sosyal medya üzerinde pkklı hesaplar için çalısan bir grupta ben de bulunmustum.
Yaptığımız en inandırıcı olay milliyetçi fb sayfası görünümü verip
apps.facebook.com üzerine gömdüğümüz bir sahte site idi, şikayet et butonuna basınca minik bir pencere açılıyor, şifre ve mail istiyordu

Reklam bütçesi ayırabildiklerine göre işe yarıyor olmalı hocam ama çekirge misali... Nereye kadar çalabilecekler ki, illa ki birileri peşinden koşar bu işin.
Mentionlara bakıyorum artık eskisi gibi inanan tıklayan yok hocam anca günü kurtarıyorlardır ama dediğiniz gibi umarım bunlar da bir gün zıpladıktan sonra yakalanır çünkü gerçekten rahatsız verici özellikle aptal yerine konmak