Kurulumu nasıl Yapılır Detaylı Anlattım Arkadaşlar İlgilenen Arkadaşımız Olursa Her Şekilde Yardımcı Olurum.

Konu Linki Şurda :
https://www.r10.net/youtube/2042863-...post1074823828
ellerinize emeğinize sağlık,
Bu konu nedense beni oldukça mutlu etti, tebrik ederim
[/URL]
Helal olsun hocam. Tebrik ederim.
Baya iyi valla denemek lazim hocam emeginize ellerinize saglik böyle şeyler ne guzel
Bayılıyorum bu tarz videolara. Anlatım da gayet güzel. Bu tarz videolarını çoğalt harika hocam.
Çok teşekkür ederim Arkadaşlarım Bu işlere Bayılıyorum. Desteğiniz Yada Bu Tarzda Farklı Bişey isterseniz Üretip Videosuda Çekebilirim :
tebrikler

tel filan şarj olur diyordum ama pcnin olabileceğini hiç düşünmemişim. tam kamplık
Ayrıntılı Bilgi Alabilirmiyim Benimde Akımda Bu Proje Var
Eline emeğine sağlık hocam çok güzel ve bilgilendirici bir video olmuş. Böyle kaliteli içeriklerin ülkemizde youtube kitlesi tarafından rağbet görmeyip saçma sapan videoların milyonlar izlenmeside ayrıca üzücü.
Hocam akü falan hiç anlamıyorum yüm aksesuarları alsak ne kadar maliyeti oluyor?
Hocam aslında geliştirip evdeki ufak tüketim yapan tüm cihazları böyle bir sistemden enerji almasını sağlamak çok mantıklı. Elinize sağlık
Aslında Şirketde 12V İle Çalışan 12 Led Lambamız Var Onun için Düşünüyorum
Fakirlik adamı mucit yaparmış hocam
Şaka bir yana tebrik ederim
Hocam avatarındaki sen misin

) Yürümek istiyorum izninle

)
Şaka bir yana imzandaki metin dikkatimi çekti. Yanlış yazılmış. düzeltirsen iyi olur bence.
Tebrik Ediyorum Ayakta Alkışlıyorum Sizi Hocam.
forumda jeneratör alıp içine mazotu koyup ürettiğim elektriği devlete satacağım diye konu açan üye geldi aklıma
jel akü alırsan daha faydalı olur bilgine bağlayacağın cihaz amper değerine göre alabilirsin
Tebrikler hocam, taktir ettim valla
Uygun fiyata aynı sistem kurulur diyenler vs siz. Teşekkürler.
Beğenildi,Abone olundu.
Hocam iş yerimde donuyorum resmen.
Binanın en alt katı ve yazlı kışlı çok soğuk oluyor.
Fazla ısıtıcıda yakmak istemiyorlar. Bende sürekli grip oluyorum.
Maliyeti çok uygun olacak şekilde ısınmak istiyorum.
Bu gerek bilgisayar usb den olabilir.
Sadece vücudumun bir bölümünden ısı almak olabilir.
Tavsiye öneri ve videonuzu bekliyorum merakla iyi çalışmalar
Madencilikte mümkün mü
Tebrik ederim hocam elinize sağlık
Maalesef bizde iyi olanın kıymeti bilinmiyor
Valla ne çkıosa günlük ihtiyaçlara çare ararken çıkıyor .mukemmel eline sağlık 👍
Güzel bir konu olmuş benim de bu tarz konulara ihtiyacım vardı tebrik ederim.
Gurur duymanız gereken güzel bir proje olmuş. Tebrik ederim.
Ülkenin geleceği sizin gibi düşünenlerin elinde olmalı.
Başarılarınız daim olsun.
panelin vs..fiyatlarını söyleme şansınız var mı ? ortalama ne kadar maliyet tuttu ? totalde kaç w elektrik alıyorsunuz gibi hocam
vallahi helal olsun, ben kendim yapmış kadar sevindim.
bunu paket haline getir.
pakete bir isim ver, buradan ve online sat hocam.
Rüzgar türbiniyle ilgili bir video çekebilirseniz çok güzel olur gerçekten. Eğer olurda çekerseniz malzemeleri nerden, ne kadara aldığınızı da link olarak koyabilirseniz tadından yenmez
Ülkede elektrik zaten ücretsiz üretiliyor. Karadenizde bütün derelerde HES kurulu. Ama nedense son kullanıcı bizler çok pahalı alıyoruz elektriği.
Hocam 7/24 çalışması gereken 1 adet notebook var
Bu sistemi detaylı olarak anlatabilir misiniz
Sıkıntı çıkmasın sonra
1000 kişi bile izlememiş videoyu içim acıdı yeminle, eline sağlık hocam güzel yapmışsın, üstte bir arkadaşın dediği gibi bunu portatif paket haline getirirsen özellikle kampçıların tercihi olabilir, satış yapabilirsin, seni zengin etmez ama en azından yeni şeyler denerken parça alımlarında sana bir finans kaynağı yaratır.
Hocam amatörce demişsiniz ama yine de takdiri hak ediyorsunuz. Sonuçta az çok işin ucundan tutmak gerekiyor, özellikle iklim değişikliğinin etkilerini hissetmeye başladığımız bu dönemde herkesin elinden geldiğince bir şey yapabileceğiniz görmesi açısından örnek oluşturacağınızı düşünüyorum.
Bize boyle kafalar lazim iste.
Forumum da paylaştım ve kanalı takibe aldım elinize sağlık harikasınız
Emeğinize sağlık
Emeğinize sağlık. Başarılarınızın devamını dilerim hocam.
İşte demek istediğim herzaman şu, tübitak vb platformların salak saçma projelere destek çıkacağına konuyu açan arkadaşım gibilere destek çıksa böyle şeyleri seri üretime geçirsek %30 bile tasarruf edilse 80 milyonluk bi ülke için büyük bir rakam. Eline sağlık gayet başarılı olmuş.
Aynen kendi projeleri vardır büyük projeler çünkü sağlam tokatlamayacaklarsa o proje onlar için değersizdir
Sen yetkili bir abiye benziyorsun hocam.

Bende de böyle bir şey var ama nötr den faz geliyor. İyice kontrol ettik invertörü hhiç bir sorun göremedik. Bu şekilde de sanırım uzun süre kullandık, daha yeni haberimiz oldu diyebilirim. Sizce bu sorun teşkil eder mi?
Hocam doğalgazla alakalı proje üret milyarder olursun.
Görmek istediğimiz konular bunlar işte

Helal olsun destekliyoruzzz