https://freemedya.net/ Olarak 4 farklı yerden api çekiyorum yalnış anlamayın ama tr de bu işi doğru düzgün yapan bir kişi yok. Alacaksan bendende alma. Yabancı panel aramanı tavsiye ederim 0.02 cent te takipçi alıyorum. tl le 0.12 kuruş falan Ama malesef panel linki atamam sadece türk panellerden api çekmemeni şiddetle tavsiye ediyorum. Destek olayınıda çoğu Skype den destek sağlıyorlar. Zaten bilindik kelimeleri çevirir yazarsın
Arkadaşlar hangi panelden API servisi alırsanız alin o servisi bir ana sağlayıcısı var. Ve emin olun ki just dahil bütün sitelerdeki servisler birbirinin kopyası, sadece ciroya göre özel fiyatlandırmalar aliyorlar ana sağlayıcıdan. Ee haliyle ana sağlayıcı siparişi teslim edemiyorsa o site çöp sayılıyor fakat bilinmeyen şey diğer sitelerden de gelse o sipariş teslim edilmeyecekti. Kesinlikle şunu söyleyeyim 0.4 0.5 gibi servislerin ömrü uzun olmaz ve uptime süresi kısadır. O servisler çok yoğun siparişler aldığı için ve sonuçta 10K serviste adam kaynak için 10-15K kaynak data tuttuğu için hesaplar loop işlemden spama giriyor ve servis çöp oluyor.
Dediğiniz gibi bir sorun yaşamıyorum. Tüm herkes izlenmeyi 0.10 dan satarken ben hala 0.01 den satıyorum. Şu instaweb tarzı panelleri bir kişi mi türkiyede kullanıyor ? Düşüncen yalnış bu işi yapan bir çok kişi var. Piyasanın içinde olsan anlayabilirsin