ben kurumsal bir firmada ofis boy olarak asgari ücretle işe başlamıştım. 120 tl idi maaşım. yani 120bin tl eski parayla. 1 ay sonunda deneme sürem bittiğinde bana ödenen maaş 320 bin tl idi yani. anlaştığım fiyatın 3 katı. eğer senin yeteneklerini değerlendirecek iyi bir firmaysa düşük ücretle işe başlamanın bir sakıncası yok. yani her halükarda sen işe başla. sonra kapılar açılıyor yavaş yavaş. hem tecrübende oluyor. birde olaya bu yönden bakıp değerlendirmeni yap kardeşim.
bu arada 2 yıl çalıştığım o firmada işten ayrılırken genel müdür asistanlığına kadar yükselmiştim. altımda şirket aracı bile vardı.
Hocam sigortasız haftalık 200 TL alıyordum. 2016 yılında, günlük 4 vesait yapıyordum. İşe gitmek için işyeri sahibi uzaktan da akrabamdı. Yaklaşık 9 Ay çalıştım aynı paraya... ailem bana oğlum birşeyler öğren sabret durumu düzeldiğinde düzgün bir maaşla başlatır. Abi sana net söylüyorum bu kadar katıksız bir o.. yok 9 ayın sonunda 3 ay işkurdan para aldım, yeni işe girmiş gibi. Bana 1 yılın sonunda öğrettiği tecrübe neydi biliyormusun orada çalışmanı eşittir= kahbe insanlarla bir arada nasıl çalışır, satış temsilciler egoist, network departmanı kendini beğenmiş. 1 yılım çöp oldu hiçbir *** tecrübe edinemedim orada sevdiğim işle alakalı.