Web sitelerine uygun şekilde entegre edebilrisiniz, api desteği mevcuttur. Müşteri panelleri ile kolaylıkla proxy açabilir, silebilir veya tür değişebilirsiniz

Daha önce proxy scripti satışı konum vardı. Yoğun talepten dolayı konuyu hemen kapatmıştım.ref > https://www.r10.net/vpn-amp-proxy/19...post1074072461
SQUID PROXY veya 3PROXY script satışım kısa süreliğine iş alımına açtım. Tek bir bash dosyasından oluşmakta.
Sunucuya atıp tek bir tetikleme ile size a'dan z'ye ipv6 i p: port : range şeklinde son kullanıcıya hazır bir proxy server kurmaktadır. Her portun arkasında bir ipv6 adresi vardır. Her porta yapılan istek farklı ipv6 ip adresinden çıkış yaptırır. Böylelikle istekleriniz blok olmaz.

İstediğiniz kadar sunucuya proxy server kurup istediğiniz kadar proxy ipv6 üretin.
Sunucu donanımına göre ipv6 ip açabilir. Atıyorum 1cpu, 2gb ram'i olan bir sunucuya 2500 adet ipv6 ip açar size. Bu açılan ipv6'lar cron ile auto refresh olmaktadır.
Arka planda atıyorum 15dk'da bir sıfırlanıp tekrar yeni ipv6 adresler açar. Sizin hiç bir şey yapmanıza gerek yok.
Sadece ip : port : range şeklinde sosyal medya panellerinize girin ve rahatınıza bakın. İhtimal dahilinde ipv6/64 ip bloğunuz komple engellenirse yeni bir sunucu alıp tekrar kurmanız gerekir.
VULTR gibi datacenterlarda eski sunucuyu silip yeni sunucu açmanız çok kolay.
Az yazılım bilgisi olanlar vultr apisini kullanarak auto delete , auto create yapıp benim vereceğim scripti sunucuya wget çekip sh tetiklediğinizde tadından yenmez.

Kurulacak sunucuya ait teknik bilgi;
Bu scriptlerin çalışması için öncelikle sunucuda kesinlikle ipv6 enable olmalı.
1.) İlgili sunucudan ping6 google.com yaptığımızda yanıt geliyorsa
2.) İlgili sunucuda mevcut ipv6 ip adresinin yanına 2.ci bir ipv6 adresi tanımlatın ve dışardan bu ipv6'ye ping atıyorsa.
3.) Squid tercih ederseniz debian 9, 3proxy tercih ederseniz ubuntu 16 işletim sistemi olmalı.

Bu 3 maddeyi yapamayan benden lütfen script talebinde bulunmasın, Bu konuda Sunucu desteği vermiyorum. Scripti aldığınızda ve böyle bir durumla karşılaştığınızda ücret iadesi kesinlikle yapmam.
Bu scripti instagram, facebook ve tiktok vb.. gibi sosyal medyalara takipçi , beğeni ve yorum atabilirsiniz. User açma konusunda sosyal medyaların aldığı önlemden ötürü çalışmıyor olabilir emin değilim.
Sunucuları satın alacağınız yerin lokasyonu Türkiye olacaksa kesinlikle merdiven altı yerden almayın. Sunucu aldığınız da radore,dgn gibi teknik destek alabileceğini yer olmalı.
Yurtdışında ise VULTR,OVH,HETZNER,SOFTLAYER gibi yerlerden temin ederseniz sorun yaşamazsınız
Yoksa size ilk 2 maddede yardımcı olmazlar. Paranızı boş yere harcarsınız.
Ciddi alıcılar fiyatı kabul ediyorsa, demo ip : port : range aralık verebilirim. oradan test edip işlerini görüyorsa satın alabilirler.
Sunucudan kaynaklanan sorunlar ve ileride instagram gibi sosyal medyaların alacağı önlemler neticesinde proxy yoluyla yaptığınız işlemlerde sorun çıkarsa sorumluluk kabul etmiyorum.
Scriptte çalışmayan bir durum olursa tabi ki yardımcı olurum. Bu konuda her türlü desteği alacağınızdan emin olabilirsiniz.Tekrar belirteyim Sadece sunucudan kaynaklı sorunlarda destek olmuyorum
SQUID proxy : 250$
3PROXY : 250$

Pazarlık yoktur.
Script tarafınıza gönderildikten sonra Kesinlikle para iade yoktur.
Satın alan kişi kesinlikle scripti dağıtmayacağını, scripti başkasına satmayacağını yazılı olarak taahhüt etmeli.
Tüm detayları verdim, lütfen detay şeklinde mesaj atmamanızı rica ederim.
Daha önce benden scripti alıp da size satmaya kalkabilirler, lütfen itibar etmeyin. Size satmaya çalışanlar benden destek alıyor. Dikkat edin, hiç kimse üreticisi gibi yapamaz.

Ayrıca şuan güncel olarak benim verdiğim sciprit bir sürü optimize aldı. Size sattıklarından çok daha stabil ve düzgün çalışıyor.

Forum dışı iletişim skype: huseyincengis [at ]gmail.com