Bence gayet guzel konular ters degl alt Alta duz olsa daha güzel olurmuş sağ tarafa da bir Sidebar çok güzel olur ben renkleri begendim
sidebar ekledim

slider vs. değiştirdim akşam yenisini buraya atacağım etiketlerim sizi.
İlk çalışma olarak başarılı bol bol pratik ile gelişecek.
İlk deneme için güzel hocam eğer photoshop kullandıysanız adobe xd kullanmanızı tavsiye edeceğim

başarılarınızın devamını dilerim
İlk çalışma olarak kabul edilebilir ama günümüz tema modasını incelemenizi tavsiye ederim
Böyle deneye deneye çizginizi yakalarsınız hocam. Mühim olan pes etmemek, hevesi kaybetmemek.
Elinize sağlık
Deniyor olmanıza sevindim deneyerek bir yerlere gelebilirsiniz fakat güzel yorumlardan ziyade eleştrisel yorumları dikkate almanızı isterim çünkü olumsuzluklar ile tecrübe kazanırsınız

Tasarlamadan önce size biraz tasarım kuralları hakkında makaleler okumanızı tavsiye ederim bu şekilde bir sonraki denemeniz daha başarılı olacaktır. Font seçimleri h1 h2 h3 tag kullanımları renk seçimleri hepsi size artı olacaktır
Gayet sade ve güzel olmuş tema yapımından anlamam ama ilk deneyim için bence hoş duruyor.
Bence gayet guzel konular ters degl alt Alta duz olsa daha güzel olurmuş sağ tarafa da bir Sidebar çok güzel olur ben renkleri begendim
Merhaba, tasarımı biraz güncelledim diyelim

bakmak isterseniz eğer konuyu düzenlemiştim