networx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
P30 pro kullanıcısıyım
Telefonu ne için kullanacağın önemli.. Ona göre yorum yapabilirim.
Ben youtube kanalım için zhiyun smooth 4 gimbal ve p30 pro aldım.
Bir kere fotoğraf çekmek 1 numaralı tercihim dersen piyasada alabileceğin başka bir cihaz yok. Gerçekten nirvanası bu işin şuanda. Öğrenmek istediklerini sorabilirsin elimden geldiği kadar cevaplamaya çalışayım
Profesyonel olarak fotoğraf veya video çekimi yapmıyorum fakat çekilen görüntülerin kaliteli olması tabikide işime yarar. Genel olarak bankacılık, internette gezinme ve sosyal medya amacıyla kullanacağım şimdilik. Yapacağım işlemlerde takılma olmadan, batarya süresi olabildiğince uzun olan ve çift hatlı bir telefona ihtiyacım var. Teoride p30 pro bu ihtiyaçları karşılıyor fakat kronik problemleri var mı öğrenmek istiyorum.
Kalemder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Samsung note serisinden daha mı iyi? Kamera pek ilgilendiğğm bir konu değil. Yani kullanımı, widgetler, kısayollar, tarayıcı kullanımı, çok sayıda uygulama vs... Note kullanıyorum ve kısayollar, widgetler filan çok işime yarıyor
Samsung her zaman bana ters ve garip geldi. Samsung ve iphone dünyanın en kaliteli telefonlarını üretse bile benim tercihim olmayacaktır. İki markayada ısınamadım bir türlü.