özeldemi yaptircaksiniz devlettemi ?
Özelde yaptıracağım hocam
Ben de daha yeni iki implant sekiz zirkon yaptırdım ama implant eksik olan dişe, zirkon mevcut dişe yapılıyor; nasıl ikisinin arasında kalıyorsunuz? Mevcut dişi çektirip implant mı yaptırmayı düşünüyorsunuz?
Sorular gelmeden ben söyleyeyim, sekiz tane zirkonyum kaplama, iki tane implant ve kanal tedavisi için toplamda 7 bin lira ödedim.
Fiyat ikinci planda hocam şuan tek düşündüğüm işlem süresi ve işlem sonrasındaki hissiyat, genel deneyim. Bir dişim kırık, köprü şeklinde zirkonyum kaplatabiliyormuşuz yani illa implant olmasına gerek yokmuş eksik diş için. İmplant düşünmemin sebebi de aslında vida gibi olması. yani garanti süresi uzun. zirkonyumda kaplanan dişte nasıl bir yol izliyorlar düşmemesi için bilmiyorum ama implantın düşme gibi bi durumu yok en fazla kırılır o da vida gibi çıkarılıp yenisi takılır ben böyle biliyorum tabi zirkonyum ve implant ikiside pahalı ve işçiliği pahalı olan işlem
Merhaba;
İmplant 'ın zirkonyum ile bir alakası yoktur. Şöyle yoktur, implant yaptırdığınızda onun üzerine zirkonyum kaplama olacaktır. 11 Adet implat ve kaplması zirkonyum dişlerim var Benim size tavsiyem kendi dişeriniz sağlıklı ise üzerine kapma zirkonyum yapın.
Bu arada kafanız karışmasın dişlerinize implant yaptırsanız'da yaptırmasanızda zirkonyum veya porselen kaplama yaptıracaksınız.
İmplant diş değil, kaplamanın (Zirkonyum veya Porselen) altındaki kemiklerinize monta edilen bir metal (demir) dir.
Biliyorum hocam teşekkür ederim bilgi için. Acaba özel değilse ne kadar tuttu dişleriniz benimde aşağı yukarı o kadar dişim var yapılması gereken gerçi siz implantta yaptırmışsınız ben sadece zirkonyum istiyorum dediğiniz gibi ana dişler kalacak şekilde