Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam bu başlangıç seviyesi ile alakalı bir şey değil. pdo yada mysqli ileri seviyede değil basit crud işlemleri bunlar.
https://eksisozluk.com/entry/743143
yani demek istiyoruz ki mysql_ fonksiyonunu kullanımı artık tavsiye edilmiyor ve yarın bir gün kullanımı tamamen kalkacak. ve burada bunu öğrenen arkadaşlar mysqli pdo öğrenmek için uğraşacaklar bu seferde sistem çalışmayı durdurduğu için yeterince vakitleri olmayacak. o yüzden şimdiden direk mysqli yada pdo öğrensinler.
Öğretin o zaman hocam
Arkadaşlar ben bunu alıp doğrudan kullanmaları için vermiyorum zaten bu şekilde doğrudan kullanılmaz konuyu detaylı inceledinizmi ? Düz html formu var farkettiyseniz , mantığı anlatmaya çalışıyorum burada ekrana bastırmadan adam hata olup olmadığını nasıl anlayacak saatlerce internette uğraşmasın diye direkt ekranda yazacak kayıt işlemi başarısız oldu diye
Kimse mantığı anlamadan öğrenemez burda amaç nasıl çalışır mantığını göstermek çok gelişmiş bir şey anlatmıyoruz sonuç olarak en basit şekilde anlatmaya çalışıyoruz.
Ben kişilerin basit şekilde mantığı kavraması için bu şekilde anlatmaya devam edeceğim siz daha iyi şekilde anlatmak istiyorsanız konu açabilirsiniz.
İyi geceler.