Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam iyi güzel anlatın da tedavülden kalkmış fonksiyonlar kullanıyorsunuz. Sistem site hata veriyor siz de bunu @ ile bastırıyorsunuz. bu hataları uyarıları bir okuyun ne diyor ne demek istiyor mysql_ fonksiyonları kaldırıldı eski php versiyonların hala çalışabilir fakat kalkmasında bir amaç var nedenlerini araştırın. güvenlik tehdidi oluşturur ve 2019 yılında mysql_ fonksiyonlari ile php öğrenmek yarardan çok zarar verir öğreneceklere. Arkadaş yukarıda yazmış PDO diye mysqli de olur ama bi bakın googleye bu PDO neymiş mysqli neymiş neden mysql_ fonksiyonları size bu uyarıyı veriyormuş. Cabanızı tebrik ederim ama ne yazık ki doğru yöntemleri göstermiyorsunuz.
Konunun sonunda özellikle giriş seviye olarak belirttim hocam yani php ile hiç alakası olmayan kişiler için başlangıç seviyesi bu

Edit: Arkadaşlar ben bunu alıp doğrudan kullanmaları için vermiyorum zaten bu şekilde doğrudan kullanılmaz konuyu detaylı inceledinizmi ? Düz html formu var farkettiyseniz , mantığı anlatmaya çalışıyorum burada ekrana bastırmadan adam hata olup olmadığını nasıl anlayacak saatlerce internette uğraşmasın diye direkt ekranda yazacak kayıt işlemi başarısız oldu diye
Kimse mantığı anlamadan öğrenemez burda amaç nasıl çalışır mantığını göstermek çok gelişmiş bir şey anlatmıyoruz sonuç olarak en basit şekilde anlatmaya çalışıyoruz.
Ben kişilerin basit şekilde mantığı kavraması için bu şekilde anlatmaya devam edeceğim siz daha iyi şekilde anlatmak istiyorsanız konu açabilirsiniz.