Merhaba!
Projenizdeki eksikleri tamamlayabilir hataları giderebilirim. Sıfırdan projelerinizi kodlayabilirim.
Sıfırdan arayüzünüzü kodlayabilirim yada düzenlemelerinizi yapabilirim.
Temalarınızı wordpresse ve opencarta giydirebilirim. Ek modüller yazabilirim ve sanal pos entegre edebilirim.
Web siteleriniz için içerik botları yazabilirim.
Sitenizin içeriğini kayıpsız bir şekilde farklı bir sisteme aktarabilir yada entegre edebilirim. (woocommerceden opencarta yada X temadan Y temasına gibi)
Yazılımınızda güvenlik açıklarını tarayabilir ve bunları kapatabilirim.
Yazılımınızın optimizasyonunu yapabilir ve sitenizin gtmetrix pagespeed gibi değerlerini yükseltebilirim.

anahtar kelimeler
php script regex html xhtml xml css sass less scss jquery javascript js mysql database pdo veritabanı migration merge birleştirme cache optimizasyon hızlandırma bootstrap wordpress codeigniter phalcon yii zend slim opencart laravel cakephp twig blade symfony psd to html css arayüz backend frontend tema theme web bot selenium yazılım sanal pos shopier paywant paytr iyzico sitesi edit düzenleme

referanslar

dikmenofficial adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
WORDPRESS işi yaptırılmıştır. İstediğimin fazlasını yaptı ve bende hakkının fazlasını ödemek istedim. İşini severek yapan bir yazılımcı Kendisine çok teşekkür ediyorum.

Saygılarımla...
denizkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Osman bey birkaç aydır çok yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Şuana kadar her isteğimize çözüm buldu ve hayata geçirdi. Çok başarılı ve karakterli bir arkadaş. ref+
Mandalina adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Osman Bey gayet ilgili ve bilgili birisi. Şirketimizin siteleri için, PHP konusunda sürekli çalıştığımız kişilerden biri... Nice projeleri birlikte tamamlamak dileğiyle, iyi çalışmalar.
_muzaffer_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadasa bir is verdim bir cok kisi 1 gun 2 gun 1 hafta gibi sure istedi bu arkadas 2 saate hallederim dedi once inanmadim fakat denemek istedim. Gercekten de 2 saatte tam istedigim gibi profesyonelce teslim etti. Hemde gayet uygun fiyata cok tesekkur ederim.
CNK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşla 2 haftadan beri çalışıyoruz. Kesinlikle özverili ve dediğini zamanında yapan biri. Kendisine çok teşekkür ederim.
Noktech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Memnun kaldığım nadir insanlardan hayırlı işlerin olsun kardeşim paytr kurdurdum fazlası ile yaptı hemde çok cuzi bir miktara
navigare adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşa iş verildi çok hızlı bir sürede yaptı sağolsun
hacituncyazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşinin ehli gözün kapalı ver projeyi izle sadece elinize sağlık hocam
Speton adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisiyle uzun süredir çalışıyoruz, verdiğimiz projeleri eksiksiz hatta fazlasıyla yapan çok ilgili bir arkadaş.
Kesinlikle tavsiye ederim.
HavucMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha önce bi çok front endciyle sorunlar yaşadım. Devamlı çalışabilceğim nadir arkadaşlardan biri çok memnun oldum çok teşekkür ederim. Memnuniyet Garanti
OnurCemil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet bot aldım çok memnun oldum tam kafamdaki botu yapti ve çok da uygun fiyata. teşekkürler
FurkanOymak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş tüm isteklerimi hızlıca yerine getirdi teşekkürler.