Ekleme yapa yapa çözüme ulaşırız belki ama genelde bu kategorideki arkadaşlar okuyup geçmeyi tercih ediyorlar, böyle zor. Arkadaşlar şu an sizin uğraştığınız bu sektörle 5-6 yıldır hintliler, amerikalılar vs zaten uğraşıyor yani milyonlarca insan belki de. Bu yüzden bildiğinizi sakınmayın, paylaşım yönünden katılımcı olun.
Konuya gelecek olursak benim gözlemim; pint bir şekilde gözüm üstünde dediği hesaplar bunlar, muhtemelen manuel değil otomatik oluyor dolayısıyla sistemi çözmek mümkün olabilir. Belki tek siteden atılan hesaplar uğruyor olabilir, pinleme sıklığı düşük veya her gün pinleme yapan hesaplar da olabilir. Çünkü bazı shadow sitelerde 2-3 gün pinleme yapmayınca tekrar görüntülenme aldıklarını gördüm.. fakat genelde iflah olmuyor bu hesaplar, giriş yapıldığında değil repin yaptığınızda genelde ban yiyorsunuz. Site istatistiklerine baktığınızda 2-3 hafta geçmiş 1-2 hit varsa veya 100-150 olan hit 5-10 düşmüşse muhtemelen shadow yenmiştir, buradan anlayabiliriz ancak çözümünü bulmak zor olacak gibi.
özellikle ilk cümlene katılıyorum hocam. herkes yiyici olmuş paylaşan da ücretli paylaşıyor ne yazık ki. bu konuda yardımlaşma adına bir discord grubu falan kurmayı düşünüyorum. burada ayda 1000 lira (161 dolarcık) kazanmayı marifet olarak görüyoruz ama yabancı forumlarda elin ecnebileri bu miktarı günlük olarak kazanıyorlar. muasır medeniyetler seviyesine ulaşmalıyız
konu hakkında başka bi teorim ve yaşadığım tecrübeye göre proxy kullanımına dikkat etmemiz gerekiyor arkadaşlar. örn bi hesaba bir kaç proxy tanımlıyorsak ya da kendimiz giriş yapıyorsak ban yeme ihtimali yüksek. çünkü bir insan 1 saat arayla dünyanın öbür ucuna gidemez. proxy kullandığım hesaba kendim giriş yaptığım anda banı yedim